"SVE ĆU VAS POBITI KAO PAŠČAD" Skandal u hotelu: Pijani fudbaler Adem Ljajić napao recepcionera i brutalno pretio policiji!
Foto: Starsport

haos

"SVE ĆU VAS POBITI KAO PAŠČAD" Skandal u hotelu: Pijani fudbaler Adem Ljajić napao recepcionera i brutalno pretio policiji!

Fudbal -

Fudbaler Adem Ljajić napao je recepcionara u beogradskom hotelu u kojem je smešten tako što ga je uhvatio za kragnu i pretio mu batinama.

Adem Ljajić (1991) je sa još jednim "NN licem" ušao u jedan beogradski hotel u vidno alkoholisanom stanju, hteli su da uđu u bar, ali im je recepcioner rekao da isti ne radi nakon čega je Adem samoinicijativno ušao u šank. Vređao je potom recepcionara i uz pretenje ga uhvatio za revere.

Adem Ljajić
foto: Starsport©

Usledila je prijava policiji, a onda se nastavio haos u režiji Ljajića, prvo je odbio da organima reda pokaže ličnu kartu... Za vreme privođenja pretio je patroli "da ih je video i da će ga zapamtiti", a po dolasku u policijsku stanicu pretio je rečima "Sve ću vas pobiti kao paščad".

Ljajić se u ovom hotelu nalazi sa fudbalerima Novog Pazara koji danas igraju meč Super lige Srbije u Pančevu. Očito je pred utakmicu imao burnu noć nekadašnji reprezentativac Srbije.

Kurir sport / Blic

Bonus video:

00:41

Drama u Humskoj: Fudbaler Brage pao na zemlju, lekari odmah utčali na teren

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track