OPTUŽBA: Dinkić štitio Bobu, a ovaj uništio TSS!
Foto: Koki

Grujić opleo po čelnicima Saveza

OPTUŽBA: Dinkić štitio Bobu, a ovaj uništio TSS!

Tenis -
Nesposobni vode srpski tenis, ostavili su ga bez novca, pozivam državu da stane na put malverzacijama, kaže predsednik TK Partizan

Predsednik TK Partizan Dušan Grujić optužio je čelnike TSS da su uništili srpski tenis i da pod hitno svi moraju da odu jer je prazna kasa.Grujić je, takođe, poručio državnim organima da bi trebalo da uđu u savez i pročešljaju sve papire, i da, kako se izrazio, stanu na put malverzacijama.- Ljudi koji već 12 godina vode naš savez nisu ništa uradili za srpski tenis! Ostavili su TS Srbije bez novca jer su nesposobni da vode takvu organizaciju. Iako je Vuk Jeremić predsednik i čovek koji je jedini donosio pare, za sve se pita počasni predsednik Boba Živojinović, koji je uništio ovu organizaciju - kazao je Grujić i nastavio:- Smatram da bi državna revizorska komisija napokon morala da uđe i pročešlja savez zbog mahinacija jer to se do sada nije radilo zahvaljujući bivšem ministru finansija Mlađanu Dinkiću, koji je štitio Bobu. Predlažem da Živojinovića postavimo za ministra energetike zbog krađe struje jer taj posao, očigledno, odlično zna da radi.

Traži promene... Dušan Grujić
Traži promene... Dušan Grujić

Hteo bih da istaknem da se na čelu Upravnog odbora nalazi Toplica Spasojević, propali privrednik, koji je uništio FK Crvena zvezda, a već godinama to radi i u savezu - zaključio je Grujić.

Mogući kandidatPETROVIĆ DA ZAMENI JEREMIĆADušan Grujić misli da bi u ovom trenutku najbolje rešenje za novog predsednika bilo da se postavi Mirko Petrović, direktor „Dunav osiguranja“.- Mirko bi trebalo da postane predsednik saveza jer se u prošlosti pokazao kao uspešan poslovni čovek i takav je u ovom trenutku potreban da bude na čelu saveza. Ima moju podršku i nadam se da će ovi napokon otići iz srpskog tenisa jer su ga uništili - poručio je Grujić.

Nešto je truloI NOVAK HOĆE PROMENEPredsednik TS Partizan ističe da i uključivanje našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića dovoljno govori da je nešto trulo u savezu.- Koliko je loša situacija u TSS, pokazuje i izjava Novaka Đokovića, koji takođe ističe da su savezu potrebne mere i da više ovako ne može. Nadam se skorijoj skupštini, na kojoj će se raspravljati o kadrovskim promenama - istakao je Grujić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track