Stanija ko Šeherezada, samo joj fali Ljajić

Stars

Autor:

Pored mnogih scena koje će Stanija i Marjan glumiti, popularna starlet je iznajmila i feredžu kao i kostim za trbušni ples kako bi odigrala jedan deo u pesmi poput Šeherezade iz 1001 noći

stanija

Sve je spremno za snimanje spota za prvi singl Stanije Dobrojević “Umri bez mene” koji je snimila u duetu sa Marjanom Kamenovićem.

Snimanje kreće u utorak, tačnije 10. jula, u ranim jutarnjim časovima a snimaće se na tri lokacije, na izletištu Avala, zatim u popularnom klubu "Bollywood" i na kraju u klubu "Angel".

Pored mnogih scena koje će Stanija i Marjan glumiti, popularna starlet je iznajmila i feredžu kao i kostim za trbušni ples kako bi odigrala jedan deo u pesmi poput Šeherezade iz 1001 noći, prenosi Opera-17.

Da li je ovaj ples posvećen Ademu Ljajiću sa kojim je u navodnoj tajnoj vezi ili ona samo želi da digne medijsku prašinu oko sebe ne znamo, ali smo sigurni da će spot biti zapažen.

Mnogobrojna ekipa koja će učestvovati iza kamera je spremna da učini sve da ovaj spot bude perfektno odrađen.

- Tačno je, igraću trbušni ples u spotu i zaista ne mogu više ništa da otkrijem - rekla je Stanija.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ove retoričke razmene mogu da stvore lošu klimu, pooštre odnose i pojačaju distancu između Srbije i Hrvatske Dejan Vuk Stanković politički analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!