LJILJANA JAKŠIĆ SALVETA: Moram da radim da prehranim ćerku Dariju!

Vraća se na Skadarliju

LJILJANA JAKŠIĆ SALVETA: Moram da radim da prehranim ćerku Dariju!

Stars -
Samohrana mama mora ponovo da zabavlja goste u Skadarliji kako bi prehranila ćerku, uprkos što svim srcem želi da svu pažnju i vreme posveti ćerki

Ljiljana Jakšić, poznatija kao Salveta, koja je u 52. godini rodila ćerkicu Dariju, koju smatra Božjim darom, neće moći sve vreme da bude uz nju jer je primorana da se vrati na posao i to posle navršenih četrdeset dana od porođaja.

Samohrana mama mora ponovo da zabavlja goste u Skadarliji kako bi prehranila ćerku, uprkos što svim srcem želi da svu pažnju i vreme posveti svojoj Dariji.

"Zaista uživam u ovim danima. Darija je divna, jedna mirna beba i sve je interesuje sa strane, što pokazuje da će biti jedna prava devojčica. Ja samo želim da dok ne napuni četrdeset dana sve vreme uživam u majčinstvu pošto ću nakon toga da se vratim na posao. Znate kako, samohrana sam majka i moram da prehranim svoje dete, tako da ću morati da se vratim na posao u Skadarliju. To mo teško pada jer sada najviše želim da budem sa svojim detetom i posvetim mu svu pažnju. Jedino me teši što ću preko dana da provedem vreme sa Darijom jer ću kao i do sada raditi noću kao skadarlijska dama", rekla je Ljiljana, koja nije otkrila ko će čuvati bebu.

Ljiljana izlazi iz bolnice sa svojom Darijom
Ljiljana izlazi iz bolnice sa svojom Darijom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track