LJUBAVNI JADI: Matora pati za devojkom Ivanom, Brendona šutnuo dečko fudbaler!
Foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić

„ParovI“

LJUBAVNI JADI: Matora pati za devojkom Ivanom, Brendona šutnuo dečko fudbaler!

Stars -
Jovana se u rijalitiju zaljubila u izvesnu Ivanu, koju zove Bambi, dok je njen cimer iz vile ostao bez partnera, koji igra fudbal u Izraelu

Najkontroverzniji učesnici rijalitija „Parovi“ Jovana Tomić Matora i Branislav Radonić Brendon, za koje se spekuliše da su naklonjeni istom polu, trenutno prolaze kroz emotivnu krizu. Matora je nesrećno zaljubljena u Ivanu, koju zove Bambi, dok je Brendona ostavio dečko, koji već nekoliko godina živi i igra fudbal u Izraelu, saznaje Stars.Da je Tomićeva do ušiju zaljubljena u jednu Ivanu, prva je otkrila Miljana Kulić kada je pronašla cedulje na kojoj je Jovana pisala poruke svojoj devojci. Poznata po tome što svima sve kaže u lice, temperamentna Nišlijka je odmah ispričala ostalim učesnicima za Matorinu tajnu ljubav.Ko je Bambi?- Našla sam ceduljice na kojima je Jovana pisala: „Ivana, volim te“, pa onda nacrtano srce, a na dnu piše „Ivana Bambi“, a na drugoj je pisalo: „Ivana, da li ćeš me čekati kada izađem odavde?“ Odmah sam pitala Jovanu ko je ta Ivana, a ona mi je rekla kako nisam dobro videla i da je pisalo „Ivan“. To nije tačno! Sigurna sam da je pisalo žensko ime, Ivana - tvrdila je Kulićeva početkom ove godine.

Ko je Bambi?
Ko je Bambi?

Budući da učesnici „Parova“ često imaju običaj da između sebe kominiciraju upravo porukama na papiru, jasno je da je Matorino pisamce bilo upućeno ženskoj osobi koja ima veze s rijalitijem. A tamo su bile voditeljka Ivana Savić, koja je napustila Hepi u februaru, i pevačica Ivana Elektra, koja je izbačena u septembru.- Ne znam ko je Bambi. Ja sigurno nisam jer imam svoj nadimak Elektra godinama. Nisam bila toliko bliska s Matorom, ali dok sam bila u vili, nisam čula da pominje neku Ivanu - rekla nam je Elektra.Sa voditeljkom Ivanom Savić nismo uspeli da kontaktiramo jer već neko vreme nije u Srbiji i nije se javljala na stari broj telefona.Slavoljub iz IzraelaS druge strane, Brendon je na dan napustio „Parove“ i tada je saznao da ga je dugogodišnji emotivni partner Slavoljub ostavio jer nije imao razumevanje za njegovo učešće u rijalitiju. Tu informaciju je pred kamerama prva otkrila Vesna Rivas, koja je takođe bila odsutna iz „Parova“.- Brendone, ti si nervozan otkad si se vratio jer te šutnuo Slavoljub. Sad više nećeš ići u Izrael kod svog fudbalera - rekla je Rivasova, dok Radonić, za divno čudo, nije reagovao, već je samo nemo gledao u nju.

Vesninu priču potvrdila nam je i Brendonova bivša prijateljica, koja je insistirala da joj ne pominjemo ime.- Brendon je često pričao o svom dečku Slavoljubu, dugo su bili zajedno. Znam da igra fudbal u Izraelu, ali ne znam u kom klubu. Baš me čudi da ga je ostavio zbog rijalitija - rekla nam je Brendonova bivša drugarica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja