PUT PUTUJU NATAŠA I LUKA: U Ljubljani zbog Džibonija i Olivera!
Foto: Vladimir Milovanović, Printscreen

Ponovo spakovali kofere

PUT PUTUJU NATAŠA I LUKA: U Ljubljani zbog Džibonija i Olivera!

Stars -

Bekvalčeva i Lazukić viđeni u glavnom gradu Slovenije, tačnije u dvorani „Stožice“, u kojoj su hrvatske pop zvezde imale spektakularan nastup

Nataša Bekvalac i njen novi dečko Luka Lazukić bili su sinoć u Ljubljani na koncertu Olivera Dragojevića i Džibonija, saznaje Kurir!

- Luka se trudi da Nataši udovolji u svemu i učini je srećnom. Kada je Novosađanka videla reklamu za Oliverov i Džibonijev koncert u u dvorani „Stožice“, prokomentarisala je da bi volela da ide tamo jer su joj oni među omiljenim pevačima. Neke njihove pesme je ranije pevala i na svojim nastupima. To joj je bila idealna prilika da ih čuje, pogotovo Dragojevića, koji inače ne peva u Srbiji - kaže naš izvor i dodaje da se Lazukić odmah organizovao, odložio poslovne obaveze za narednu nedelju, pa je sa svojom dragom prvim letom otišao u Sloveniju!

- Poslednjih dana samo su pričali o koncertu i ponašali se kao tinejdžeri. U Ljubljani se neće zadržavati, odmah se vraćaju u Beograd - kaže naš izvor.

Ovo je već četvrto zajedničko putovanje novopečenog para, a tek su dva meseca zajedno. Već su bili u Amsterdamu, Grčkoj, na Ibici i u Sloveniji. Kako saznajemo, rešili su da zajedno obiđu ceo svet!

Kurir/M. Dejanović POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) ZAGLAVILI SE NA AERODROMU: Nataša i Luka stigli s Ibice!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track