HUMANA SORAJA: Platiću Divni DNK operaciju leđa
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Starletu dirnula životna priča učesnice „Zadruge“

HUMANA SORAJA: Platiću Divni DNK operaciju leđa

Stars -

Vučelićeva se ponudila da snosi troškove od 1.300 evra, koliko je potrebno da zvezda emisije „DNK“ konačno normalno funkcioniše

Soraju Vučelić dirnula je teška životna priča učesnice „Zadruge“ Divne, zbog čega je javno obećala da će joj pomoći u rešavanju zdravstvenog problema.

Vučelićeva je saznala da je za operaciju grbe koju zvezda emisije „DNK“ ima odmalena potrebno 1.300 evra, pa je poručila da će ona snositi sve troškove.

- Kad bih ušla u „Zadrugu“, Divna bi mi bila najbolja drugarica. Ona mi je sjajna, postala mi je baš draga. Kad sam slušala priču o njenom zdravstvenom problemu, iskreno, malo mi je nedostajalo da zaplačem. Dirnule su me njene suze, jedva sam se suzdržala kad je počela da plače dok su učesnici razgovarali o mogućoj operaciji. Osetila sam nešto, ne znam šta.

foto: Zorana Jevtić

Odjednom mi se javila želja da joj pomognem. Ako je to stvarno tako kao što su rekli, ako postoji šansa da se operiše, evo ja obećavam da ću se potruditi da joj sve to obezbedim. Do te mere mi je postala draga, ne znam zašto, ali me je zaista osvojila - rekla je Soraja.

Priču o Divninoj operaciji pokrenuo je Lepi Mića, zahvaljujući kome je Soraja i saznala da je operacija skidanja grbe moguća. On je dao predlog da zadrugari daju po 50 evra od honorara i proslede ga njihovoj cimerki. Njegove reči su rasplakale Divnu, jer nije mogla da veruje da postoje ljudi koji žele da joj pomognu da se reši onoga što je muči.

M. D.

Viktorija

NE ŽELI DA JE SAŽALJEVAMO

Viktorija je objasnila zbog čega se Divna rasplakala.

- Pričala sam s njom, ona ne želi da je neko žali. Rekla sam joj da to nije sažaljenje i da prvenstveno mora da vodi računa o sebi. Međutim, tu postoji drugi problem, a Divna i Marko to ne znaju da reše - rekla je Viktorija.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZAPALILE KLUB: Soraja i Indi u vreloj akciji, muškarci su se preznojili dok su ih gledali!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track