POPOVIĆ POLUDEO ZBOG MARIJINE SVAĐE SA DŽIDŽOM: Hitno je pozvao u kancelariju, a evo šta je rekao!
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić, Dragan Kadić

ODMAH REAGOVAO

POPOVIĆ POLUDEO ZBOG MARIJINE SVAĐE SA DŽIDŽOM: Hitno je pozvao u kancelariju, a evo šta je rekao!

Stars -

Saša Popović je bio zgranut prepucavanjem pevačice Marije Šerifović na društvenim mrežama sa Aleksandrom - Džidžom Stojanović, ćerkom kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca.

Saša Popović je pred početak snimanja nove sezone muzičkog takmičenja tražio od Marije Šerifović da izgladi sukob sa Džidžom.

- Popović je pozvao Mariju u kancelariju i između ostalog je pitao šta se to dogodilo sa Džidžom. Njemu je bilo vrlo bitno da ne dođe do sukoba između Marije i Bosanca jer su oboje temperamentni pa se može raspasti žiri. Marija je negirala Saši da ju je Džidža zvala i pretila joj zbog sumnje da ona „pakuje” vesti o smrti Bosanca po internetu. Saša je ostao dosledan tome da treba Marija da se čuje sa Aleksandrom da bi izgladile odnos da bi Marija mogla da funkcioniše sa Bosancem - kaže izvor blizak produkciji „Granda”.

foto: Dragan Kadić

Međutim, do toga nije došlo, što se moglo primetiti već na prvom snimajućem danu kada je Bosanac novinarskim ekipama poručio „da Džidža može sama da rešava svoje sukobe i da je Marija retardirana”.

foto: Dragan Kadić

Ono čega se Popović pribojavao to se i obistinilo, te su zaratili Bosanac i Marija. Iako mu na uvredu da je retardirana nije odgovorila, na snimanjima nisu mogli da se gledaju očima. Samo su se javili jedno drugome iz kurtoazije.

Kurir.rs/Puls, Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BOSANAC BRANI ĆERKI DA IZLAZI: Pogledajte kako se Džidža svađa sa tatom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track