(VIDEO) NENA dobila PRAVO U GLAVU: Zadruga postaje borba za život, ovaj BUM po faci pomerio je SVE GRANICE!
Foto: Printscreen

najomraženiji

(VIDEO) NENA dobila PRAVO U GLAVU: Zadruga postaje borba za život, ovaj BUM po faci pomerio je SVE GRANICE!

Stars -

U Beloj kući od samog početka rijlatija "Zadruga" vlada netrpeljivost između mnogih učesnika. Kako je malo onih koji su spremni da u lice kažu svoje mišljenje, pa Veliki šef s vremena na vreme podseti zadrugare da moraju biti iskreni i reći to svakome ko ih nervira iz nekog razloga.

Tako je bilo i danas, kada su ukućani morali da izglasaju dve najomraženije osobe u "Zadruzi". Ovu, nimalo laskavu titulu, poneli su Nena Petrović i Miljan Vračević.

U pismu koje je stiglo nakon sastanka stajalo je da zadrugari moraju da gađaju Nenu i Miljana sunđerima natopljenim slatkim sirupom sa razdaljine od tri metra.

"Jao, kako ću prati veš, majko moja mila. Pakao", rekla je Nena.

Nakon što su se svi zadrugari naređali, Miljan je uskočio u bazen da spere sirup sa sebe. Kako je to izgledalo i ko je jedva dočekao da "kazni" Nenu i Miljana, a kome nije bilo drago zbog ovog zadatka, pogledajte u nastavku.

Nakon ove igre, stiglo je novo pismo u kom pisalo da su neki ukućani posebno uživali u tome da gađaju Nenu i Miljana. Prema mišljenju Velikog šefa, Teodora Džehverović, Zorana Stefanov i Bora Santana su sa radošću odradili ovaj zadatak.

(Kurir, Foto:Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Vesti o njihovoj smrti šokirale su čitav region: Domaće ličnosti koje je javnost sahranila pre vremena (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track