TEŠKO ĆE MI UGODITI BILO KOJA... TAKVA ĆU SVEKRVA DA BUDEM! Goga krstila sina pa priznala: Prava sam CRNOGORSKA MAJKA!
Foto: Sonja Spasić

ON JOJ JE NAJBITNIJI

TEŠKO ĆE MI UGODITI BILO KOJA... TAKVA ĆU SVEKRVA DA BUDEM! Goga krstila sina pa priznala: Prava sam CRNOGORSKA MAJKA!

Stars -

Goga Sekulić i Uroš Domanović 27. maja krstili su sina Vasilija Andreja u manastiru Ostrog, a onda su u srpskoj prestonici upriličili proslavu za prijatelje i porodicu.

"Sada konačno mogu da kažem da sam najsrećnija žena na svetu i da sam to apsolutno zaslužila, a na proslavi krštenja mog sina bile su moje bliske kolege i koleginice, ali samo one sa kojima se dugo družim i na čije ja proslave idem. Osim njih, slavili smo sa kumovima, porodicom i najužim krugom ljudi", istakla je ona, te otkrila kako ju je roditeljstvo promenilo.

"Prava sam crnogorska majka. Svi me zezaju da stalno i jedino o sinu pričam, da uvek počinjem rečenicu sa: 'Moj sin i ja...' Ko zna kakva ću svekrva da budem. Teško će mi ugoditi bilo koja", rekla je kroz smeh pevačica.

Pevačica Sandra Afrika, koja je nedavno raskinula vezu sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, vratila se bivšem sa kojim je bila u vezi više od deset godina. Naime, Mikiša je ujedno i Sandrin menadžer, a na proslavu krštenja Goginog sina odabrala je da joj bude partner i pratilac.

"Svi se uklapamo prema bebi i ako treba s nekim da se vidim, zamolim ga da dođe u kafić blizu moje zgrade kako bih mogla da izađem sa sinom", kaže Goga.

O proširenju porodice pak, kako kaže, ne razmišlja.

"Trenutno mi je bitan samo sin. Želim da mu se posvetim što više. Ja bih volela da imam petoro dece i to sam oduvek govorila, ali mislim da treba da se posvetim sada samo njemu, pa ćemo videti da li će u budućnosti dobiti brata ili sestru", kaže Goga.

Kako se navodi, osim Gogine najuže familije, u prestonički restoran došle su i kolege, a među prvima su stigli Radiša Trajković Đani, Sandra Afrika, Katarina Grujić, Dara Bubamara, ali i Duško Šarić, Zoran Ajković Ajkula i Nebojša Bojović. Oni su u restoranu ostali i nakon fajronta, a njihovo brojno privatno obezbeđenje trudilo se da sve prođe u najboljem redu.

"Ajkula, Šarić i Bojović su Gogini kumovi i maltene članovi porodice. Među njima vlada ogromno poštovanje, a druže se već godinama", ispričao je izvor blizak pevačici i otkrio da su gotovo sve zvanice malom Vasiliju poklonile kovertu s novcem.

1 / 5 Foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Alo/Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track