NEKADA JE HARALA ESTRADOM, A ONDA NESTALA: Pevačica se vraća na scenu nakon 20 godina, ŠOK OBRT! (FOTO)
Foto: Printscreen

Nakon dve decenije medijske pauze

NEKADA JE HARALA ESTRADOM, A ONDA NESTALA: Pevačica se vraća na scenu nakon 20 godina, ŠOK OBRT! (FOTO)

Stars -

Pevačica Goga Filipović pre tačno dvadeset godina harala je estradnom scenom, a onda se u jednom momentu povukla i od tada se nije pojavljivala u medijima.

Nakon dve decenije medijske pauze, ona se vraća na scenu i to u „Grand“ produkciji gde je i počela svoju diskografsku karijeru.

-Dvadeset godina je prošlo, ne mogu da verujem sada kada sam se ponovo pojavila ovde, pitam se da li je moguće, ali eto moguće je. Tada sam snimila dva albuma, ali sam ja pola toga zaboravila, znate koliko je dvadeset godina – rekla je ona i dodala:

Goga Filipović
foto: Printscreen YT

-Poslednji album sam izdala pre tačno 17 godina, ima mnogo dobrih pesama koje sam snimila za Grand, a koje nisam uspela da izreklamiram, ali hvala Bogu, sada sam ponovo krenula. Radila sam sve ove godine, nisam ništa snimala i nisam bila medijski esponirana. Vraćam se sa dve nove pesme.

Pevačica priznaje da joj je bilo teško da odabere pesme koje će sada snimiti nakon velike pazuze, ali ističe da će i sada ostati dosledna svom stilu koji je i ranije izvodila.

Goga Filipović
foto: Nenad Kostić

-Vodim se time da kako sam ranije radila, radim i sada, ne odstupam od toga. Znam šta ljudi očekuju od mene i ne mogu da budem drugačija – zaključila je ona.

kurir.rs/grand

Bonus video:

05:54

Saša Popović o promenama u Zvezdama Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track