ALEKSANDRU SUBOTIĆ PREKLINJALA ĆERKA: Mama, molim te da idemo kući!
Foto: Damir Dervišagić

ALEKSANDRU SUBOTIĆ PREKLINJALA ĆERKA: Mama, molim te da idemo kući!

Stars -

Aleksandra Subotić ostavila je trogodišnju ćerku, koju je dobila u vanbračnoj zajednici s Aleksandrom Čabarkapom, kako bi ušla u „Parove“. Tužna slika viđena je u šminkernici, kad se ćerka Ljube Pantović spremala za šou.

- Mama, kako si lepa. Ja imam najlepšu mamu na svetu. Mama, imaš lepe trepavice, lep ti je karmin i haljina ti je lepa - rekla je devojčica.Ni Aleksandra nije skrivala zadovoljstvo, već je žurila da svoju mezimicu što pre uzme u krilo:- Ljubavi moja, samo mama da se spremi, pa ću da te izljubim. I ti si lepa na mamu.

Kad je došao trenutak da se njih dve oproste, devojčici je to teško palo.- Mama, našminkala si se, molim te da sad idemo kući. Ja neću da idem bez moje mame - rekla je devojčica, ali joj je žena koja je čuva objasnila da će mamu da gleda na televiziji svakog dana.

Nismo mogli, a da ne pitamo Aleksandru zašto ima potrebu da uđe u rijaliti kad ima tako malo dete.- U rijaliti ulazim da bih obezbedila svoje dete i da bih mu pružila sigurniju i svetliju budućnost. Ja znam da sam potrebna mojoj devojčici jer je mala, ali verujte da je ona u sigurnim rukama. Ćerku volim najviše na svetu i to što ćemo biti razdvojene tri meseca je malo za budućnost koja je pred nama. Ja znam da je moja životna priča svima interesantna i da će mi zameriti što babi i dedi ostavljam dete na čuvanje, ali to je samo zato što mi se ukazala prilika koju ne mogu da dobijem svaki dan. Znam da bi svako uradio isto da je na mom mestu - rekla nam je Aleksandra na ulasku u rijaliti.

Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja