ATINA FERARI TRAŽI OPROŠTAJ: Otići ću na grob Tijane Jurić da joj zapalim sveću
Foto: Pt Yt I Pt Fb

Kaje se

ATINA FERARI TRAŽI OPROŠTAJ: Otići ću na grob Tijane Jurić da joj zapalim sveću

Stars -
Narod mora da me razume. Ja to ne bih prva pomenula, da me novinari nisu pitali, pravda se starleta

Atina Ferari, koja je nedavno ne samo izbačena iz rijalitija "Parovi", već i doživela žestoku osudu javnosti zbog vređanja mučki ubijene devojčice Tijane Jurić, rekla je da se kaje zbog izjave.

Na pitanje da li se kaje što je priznala da je "Atina Tigrica Ferari" njen profil i da je vređala Tijanu, starleta je rekla:

"Kajem se, kako da se ne kajem, i jako mi je krivo što se sve tako dogodilo. Moram samo da objasnim da to moj profil nije bio nikada. Mesecima nemam profil, jer je i moj hakovan. Tijanu nisam poznavala. Nikad ružnu reč o njoj nisam pomislila, niti izustila. Nikom u životu nisam loše pomislila. Pa ja kada vidim mačku i psa na ulici da su povređeni, trčim da im pomognem, a kamoli da sam tako pomislila za Tijanu, za koju sam prvi put saznala iz novina, kad joj se to desilo. Tada sam bila potresena, u majku vam se kunem da sam joj palila sveće u crkvi. Niko ne zaslužuje da bude ubijen", kaže Atina.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Priznala sam da sam to rekla, jer sam bila nervozna u kući, i jer mi je jezik bio brži od pameti. Želela sam samo da napustim kuću. Novinarka je ušla u gluvu sobu i sa osmehom i “cico, mico” stavom prvo me pitala za vezu sa Jovanom Perišićem, što je netačno i što me je iznerviralo, a onda i o nekim drugim stvarima. Gledala je u mene kao da me obožava, a onda mi je pokazala taj profil i status, i rekla – "Priznaj, šta te briga. Reci da je tvoj profil i da si ti napisala". Ja sam, ne razmišljajući, rekla da jeste. Izvinjavam se porodici Tijane Jurić i kajem se što sam tako nešto uradila. Narod mora da me razume. Ja to ne bih prva pomenula, da me novinari nisu pitali. Sve je protumačeno na pogrešan način, a meni je to ostalo kao jedino rezervno rešenje. Pokušavala sam na hiljadu načina da izađem, molila publiku da ne glasa za mene", kazala je Atina

Foto: Printskrin/Youtube
Foto: Printskrin/Youtube

Starleta kaže da nije zvala Tijanine roditelje da im se izvini, objasnivši da "nema njihov broj telefona, ali sam im se javno izvinila, kao i celoj naciji".

"Ako dođem do njihovog broja, bez problema ću ih pozvati i izviniti im se", dodala je ona.

Upitana da li bi otišla na grob ubijene devojčice, odgovorila je: "Otišla bih, zašto da ne, ali ne znam gde je, i otići ću, da joj upalim sveću", dodaje starleta.

Foto: Nemanja Pančić
Foto: Nemanja Pančić

(Skandal, Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track