BREGOVIĆ PRETI KRALJU BAKRA: Prebio bih Popovića da sam Severinin brat
Foto: Damir Dervišagić, Dado Đi

Zaštitnik

BREGOVIĆ PRETI KRALJU BAKRA: Prebio bih Popovića da sam Severinin brat

Stars -
Dođe mi da odem na vrata ovom njenom s kim ima dete i što joj pravi probleme. Ovako ne mogu, to bi bilo siledžijstvo, poručio je popularni muzičar

Goran Bregović gostovao je u emisiji „Nedeljom u 2“ na Hrvatskoj radio-televiziji, a među brojnim temama govorio je i o svojoj prijateljici i saradnici Severini Vučković.Dotakao se njenih problema sa srpskim kraljem bakra Milanom Popovićem povodom starateljstva nad njihovim sinom Aleksandrom (3).- Severina i ja nismo u kontaktu poslednjih godina. Žao mi je što nisam njen brat, da odem na vrata onom njenom s kim ima dete i što joj pravi probleme. Ovako ne mogu, to bi bilo siledžijstvo - rekao je Brega.

Posebno vezan za Seve... Goran Bregović
Posebno vezan za Seve... Goran Bregović

Frontmen Orkestra za svadbe i sahrane istakao je da mu je Seve ostala u lepoj uspomeni, ali ipak svojoj „sestri“ neće doći na venčanje, zakazano za 22. novembar, iako je pozvan.- Otezao sam njenu ploču dve godine da bismo se družili. Ona ti pomeri hromozome kad uđe u prostoriju, donese radost - kazao je Bregović.Pozvali smo Milana Popovića da prokomentariše Bregine pretnje, ali on nije odgovarao na naše pozive.Inače, Goran je u emisiji potvrdio da mu je izdavačka kuća „Jugoton“ plaćala kokain da bi završio album.- Kad sam pisao tekstove, imao sam problema s rokovima, morao sam da budem pod jednom vrstom pritiska da dovršim tekst. Ne bih rekao da sam se drogirao, nego sam se tako držao budnim nedelju dana. Pisao sam uz malo kokaina. Drogu sam probao sa 18 godina u Italiji i završio s tim - rekao je Bregović.Voditelj Aleksandar Stanković nije odoleo da ga ne upita i za sukob s Kusturicom.- On mi je bio kum na venčanju. Bilo bi jadno da ga ogovaram. Prvo ubiješ kuma pa sve ostalo. Nadam se da će napraviti dobar film - poručio je Bregović.(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track