DANIJEL NAKON IZBACIVANJA: Svi su mi rekli gde ćeš na Farmu, tamo su svi ludi

Nije se snašao

DANIJEL NAKON IZBACIVANJA: Svi su mi rekli gde ćeš na Farmu, tamo su svi ludi

Stars -
Najbitnije da su me svi prihvatili, od Kristijana do Zorice, rekao je Mitrović

Pevač Danijel Mitrović, samo posle nekoliko dana provedenih na imanju, izbačen je iz rijalitija Farma. On je samo 4 dana proveo na imanju i očigledno nije uspeo da se izbori sa ljutom konkurencijom koja je tu od samog početka.

Kada je stigao u studio kod Aleksandre Jeftanović, bio je vrlo raspoložen.

"Svi si mi rekli gde ćeš tamo, tamo su svi ludi. Svi su me tamo prihvatili generalno dobro. Najbitnije da su me svi prihvatili, od Kristijana do Zorice", prvo je što je rekao kada je stigao u Šimanovce."Ovo je na mene delovalo gore nego što sam mislio. Nadam se da nisam bio vulgaran", izvinio se mladi pevač zbog svog ponašanja na imanju.

Od svih takmičara na njega je najpozitivnije delovao Kristijan Golubović.

"Prvo sam imao loše mišljenje o Kristijanu. Ali on nas je uveo u poslove, dao nam savete, meni je pomogao oko pravljenja kreveta. On je dobar čovek koji je predstavljen loše u javnosti. I Jelena Krinić je super. Drugi dan sam joj rekao da sam imao utisam da je luda jer je impulsivana, da nije kako treba, ali tamo su drugačiji uslovi. Ja sam drugi dan ustao i nisam znao gde sam, koji je dan, tamo uvek ima desavanja, apsolutno je to drugi svet", rekao je Mitrović. On nije smeo da otkrije koga će postaviti za gazdu, ali je rekao da će to biti veoma zanimljivo i da je to osoba koja do sad nije bila gazda, radi i sve zna šta se dešava.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track