FARMA POJAČANJE: 5 novih učesnika stiglo na imanje!
Foto: Printscreen

Rijaliti

FARMA POJAČANJE: 5 novih učesnika stiglo na imanje!

Stars -
Za iznos od 50.000 evra bore se novi učesnici, a postavlja se pitanje kako će se uklopiti u već formirane klanove

Prošla su 32 dana od početka emitovanja šeste sezone Farme, pa su producenti odlučili da večeras osveže ekipu na imanju u Lisoviću. Staroj ekipi se pridružuje čak pet novih takmičara, koji ulaze u ravnopravnu borbu za 50.000 evra.

Pored dobro poznatih farmera, na imanje ulaze: Milica Ranković i Sanja Lazić, članice grupe"Šmizle", kao i pevači Alen Muković, Saša Katančić i Danijel Mitrović. Danas se na imanje vratila Maja Nikolić, koja se nakon povratka odmah posvađala sa Zoricom Marković.

Tok emisije:

22:52 Novi učesnici su se uputili na "Farmu".

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:43 Dušica priča sa Majom koja kaže da je jedva čekala da se vrati na "Farmu". Ona tvrdi da je Vlada zaljubljen u Tamaru, dok se Đurićevoj on ne dopada. Ona se osvrnula i na ostale "parove" na "Farmi". Maja misli da će se Stanija i Aca zbližiti, a za starletu tvrdi da joj se pored njega dopada i Kristijan.

"Mislim da njihova romansa može da traje i da će tek da se zakuva, ko se još ljubi u usta na blic. Samo niko ne treba da se meša", rekla je Nikolićeva.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:36 Danijel Mitrović je peti farmer koji večeras ulazi u rijaliti, koji je priča kako mu se dopada Gabi. On je priznao da je odrastao na selu te da mu tako neće biti teško na imanju. Danijel smatra da se u rijalitiju previše psuje kao i da se ne poštuju stariji ljudi.

"Ima jedna farmerka koja se nije prikazala u svom pravom svetlu - Gabrijela. Postala je dosadna jer nema sa kim da priča", rekao je Mitrović, koji veruje da će imati nešto sa Pejčevom.

Danijel priča kako mu se ne sviđa ponašanje Maje Nikolić.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:27 Dušica priča sa Kristijanom koji priča kako je Jasmina ljubomorna na balerinu jer jer zaljubljena. On kaže da je Medenica ljubomorna i na Staniju, ali da se duplo kali na Jeleni jer sa starletom glumi prijateljstvo. On je rekao kako ga pojedinci nerviraju jer su previše lejni. Voditeljka ga je pitala koga smatra boljom ribom: Staniju ili balerinu?

"Stanija to sve redi smisleno, zna da je kamere snimaju. Ja sam jasan bio, da imam ženu. Ja neću nikoga da zavedem, to se dešava u njihovim srcima. Meni je za druženje interesantinija balerina, a Stanija je ovako strejt. Ona zna da ne sme da napravi grešku, jer je u centru pažnje", rekao je Golubović.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:10 Gabi i Bojana pričaju da Dušicom. Pejčeva je rekla kako joj se ne doapda Aca što je tvrdila Stanija. Ona tvrdi da sa Živanovićem ima samo prijateljstvo, kao i da su se spojili tokom Pinkovih zevzda. Gabi priča kako je ona meta Ivane Šašić, jer gaji simpatije prema Radetu.

"Ubeđena sam da je zaljubljena. Kada smo bile na ratnoj nozi ona je bila dobra sa njim. Sada uvek u lajvu gleda da me napadne", rekla je Gabi. Ona kaže da je Rade ravnodušan, kao i da zna da su prijatelji od pre.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:05 Pevač Saša Katančić je četvrti farmer koji večeras ulazi na čuveno imanje. Pevač priča kako mu se najviše dopada Kristijan, dok mu se Maja nikako ne sviđa. Saša je rekao kako ga je žena jedva pustila jer joj rijaliti nije interesnatan. On je odmah počeo da komentariše farmere.

"Ne znam da li ima neko, a da mu se dopada Maja Nikolić. To njeno izražavanje nije za ovakvu televiziju. Ona je bivša pevačica, a ja sam sadašnji pevač", priča Katančić koji veruje da će ga Maja nagaziti, ali on planira da se brani. On je rekao kako je Kristijana upoznao napolju kada mu je prišao na ulici.

"Jedan veliki gospodin je Kristijan Golubović", rekao je Saša.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:53 Sa imanja se uključila Dušica sa Jelenom Milošević koja komentariše sukob sa Medenicom. Ona tvrdi da Jasmina nije normalna i da pati od kompleksa i frustracija.

"Jeste to je zbog Kristijana, ali on je moj veliki brat", rekla je Jelena koja priča kako je danas bila kažnjena kao i da je dan provela u izolaciji. Ona misli da se između Golubovića i Stanije ne dešava ništa, ali da starleta voli da se nabacuje.

"Nije bilo mene, pa je iskoristila situaciju da bude sa Kristijanom", u šali je rekla balerina, koja dodaje da više neće praviti greške, kako bi ne bi bila kažnjena. Miloševićeva govori da iako je akademski građanin ne može da se suzdrži te tako burno reaguje, jer mora da se brani.

"Ova mi je sipala 9 tableta za potenciju i ja stvarno moram reagujem", priča balerina, koja smatra da su Gabrijela, Maja i Jasmina loše osobe.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:48 Alen Muković, pevač je treći farmer koji ulazi na imanje.

"Ja sam Crnogorac, bežim od rada", rekao je on. Alen planira da pruži dobru zabavu, a ističe da mu je idol iz mladosti Kristijan Golubović. Odmah je istakao kako mu se ne dopada Lepi Mića, a veruje da će se dobro snaći na imanju. On tvrdi da se dugo dogovarao sa ženom Anom koja ga je pustila na "Farmu".

"Rekao sam joj da je to za njeno dobro", priča pevač kojeg napolju čeka supruga sa malom ćerkom. Alen planira da donese humor i pesmu na imanje, jer mu sve deluje kao radna akcija.

"Ne bih voleo da me iko dira, jer sam živac. Moćiću da se družim sa svima, a videćemo kakvi su oni", kaže Muković.

21:35 Jasmina Medenica priča sa Dušicom, koja je rekla da je ne dotiču balerinine uvrede. Ona navodi kako je Jelena Milošević nestabilna jer menja često raspoloženje.

"Tako mlada i nezrela. Ja mislim da ona ima zlo u sebi, a to zlo je navodi da govori ružne reči. A sve što je ona rekla, pokazala je ko je i šta je. Uopšte me ne zanimaju i ne pogađaju te njene uvrede", priča Jasmina. Ona misli da se balerina okomila na nju, jer Jasmina ima posebnu konekciju da Kristijanom. Jasmina ne smatra da joj je balerina kokunrencija.

"Ona ima potrebu da joj Kristijan pomogne. On čovek zna psihologiju ljudi, tačno zna kakav je ko farmer. Ona je veoma labilna, on je tu da joj pomogne da prebrodi psihičke krize", rekla je Medenica.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:25 Dušica priča sa Stanijom i Acom, koji su priznali da su se poljubili na blic.

"Znala sam da će sav seks na "Farmi" pasti u zaborav zbog našeg poljupca", rekla je starleta. Dobrojevićeva je rekla kako je Aca umiljat, a i pevač je rekao kako mu starleta dopada. Stanija je rekla da je Jelena Krunić ljubomorna na nju zbog poljupca sa Acom. Ona je dodala kako joj je Živanović najdraži od mlađe muške ekipe, a u šali je rekla kako bi Aca morao Tamaru da pita za dozvolu ako bi hteo da bude sa Dobrojevićevom.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:20 Članice grupe "Šmizle" Milica Ranković i Sanja Lazić su prve ućesnice koje su ušle u studio. Devojke tvrde da će napraviti haos na imanju, pogotovo među ženama. One vole da se oblače provokatino, i to uvek isto poput bliznakinja.

"Mi smo skandalozne, a na imanju nema dobrih frajera. U lice ćemo im reći to", pričaju one. Šmizle dodaju da misle da će se najviše družiti sa Stanijom i Kristijanom.

"On je jedini muškarac. On je faca na ovoj "Farmi", kažu one i dodaju da devojke koje u štiklama šetaju imaju nizak nivo samopouzdanja, čime su aludirale na Tamaru. One su takođe priznale da nemaju momke, kao i da ne planiraju ni sa kim da se muvaju.

"Tamara će imati konkurenciju", poručuju nove farmerke.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:09 Voditeljka priča sa Lepim Mićom, kog je pitala da li je tačno da mu farmeri ne daju da jede. "

Ja ne pijem kafu, alkohol, ne jedem slatko, slano. Pijem vodu, jedem krompir, tunu i pirinač. Eto, toliko ja koštam "Farmu". Ja neću da radim i tačka, kraj. Niko mi ne može zabraniti hranu, a oni šta misle to je njihov problem. A mislim da oni ne misle tako, nisu oni zli ljudi", rekao je Mića. On je dodao da o farmerima govori to što su pokušali da sakriju konzerve sa tunjevinom od njega. Mića je rekao kako misli da se Tamara i Vlada dopadaju jedno drugom, ali da pokušavaju da se iskontrolišu. On kaže da su njih dvoje u svađi, ali da će on da ih pomiri. Pevač je tokđe rekao da ako bi hteo, mogao bi da pomiri Zoricu i Maju.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Meni niko ne može da zabrani da jedem. Mi smo ovde svi zbog honorara.

21:03 Dušica se uključula sa imanja u Lisovićima koja razgovara sa Ivanom Gavrilovićem, koji komentariše Lepog Miću koji ga nervira jer ne radi ništa. One je u šali dodao kako Mića ima neke stomačne probleme pa da zato ne može da radi.

"On jede kao zečić pa tako nema frke sa klopom, koliko jede", rekao je Ivan.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:02 Aleksandra se javila iz studija i najavila da će se na imanje večeras useliti 5 novih farmera.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track