(FOTO) POZNATA JE PO PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Kontroverzna Farmerka se SADA posvetila VERI i molitvi!
Foto: Printskrin/Instagram

Želi da živi u miru

(FOTO) POZNATA JE PO PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Kontroverzna Farmerka se SADA posvetila VERI i molitvi!

Stars -

Manekenka Sandra Obradović, koja je postala poznata po učešću u rijalitiju Farma, podelila je sa pratiocima na Fejsbuku misao oca Tadeja, ali i fotografiju iz crkve.

Sandra je 2004. godine bila druga pratilja na izboru za Mis Srbije i Crne Gore.

Sledeće godine je otišla na izbor za Mis Evrope gde je proglašena za jednu od deset najlepših devojaka. Onda je učestvovala u farmi, a pažnju javnosti u poslednje vreme okupira samo neverovatnih hirusrškim zahvatima i provokativnim fotografijama.

Sandra je sada odlučila da sa fanovima podeli sliku iz Jerusalima i posveti se molitvi.

"Možemo da idemo kuda hoćemo, radimo sta hoćemo, pa opet, nije to sloboda. Sloboda je ona Gospodnja Sloboda - kad je čovek oslobođen od tiranije misli. Kad ga ne tiranišu nikakve misli, kad živi u miru. On je tada stalno u molitvi, stalno očekuje od Gospoda, radi po savesti, trudi se. Svaki posao radi od srca. Celokupno biće naše treba da učestvuje u molitvi, i u radu, i u svemu. I da ne budemo ratnici na nepravednoj strani, da ne ratujemo ni sa kim. Da misleno ne ratujemo. Da budemo pomireni sa svima. Da ne primamo uvrede k srcu", napisala je Sandra na društvrnim mrežama, misli oca Tadeja.

EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track