(FOTO) ŠOU TEK SADA POČINJE: U Pinkove zvezde stižu 2 NOVA ČLANA ŽIRIJA i POTPUNO NOVA PRAVILA!
Foto: Printskrin

biće veselo

(FOTO) ŠOU TEK SADA POČINJE: U Pinkove zvezde stižu 2 NOVA ČLANA ŽIRIJA i POTPUNO NOVA PRAVILA!

Stars -

Pevačica Dara Bubamara, koja je pre nekoliko dana operisala slepo crevo, u drugom krugu Pinkovih zvezda više neće sedeti u crvenoj stolici. Na njeno mesto doći jedanko intrigantna pevačica i bivša učesnica Farme, koja će je menjati dok se ne oporavi.

Radi se o Maji Niikolić, koja je poznata po svom izraženom temperamentu, ali i britkom jeziku, pa će provod uz nju biti zagarantovan!

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Ali Dara nije jedina osoba koja odlazi iz crvene stolice tokom drugog kruga takmičenja. Na mesto Aleksandre Radović, na neko vreme, doći će neko ko se u prethodne dve sezone savršeno snalazio u ulozi člana stručnog žirija.

Bora Đorđević, koji je bio član žirija tokom prve i druge sezone muzičkog takmičenja za mlade pevačke talente, u dve epizode drugog kruga naći će se na Aleksandrinom mestu.

Foto: Dado Đilas
Foto: Dado Đilas

Ove promene sigurno obećavaju nezaoboravan šou, na kakav smo i navikli do sad kada je u pitanju ovaj format.

Pored brojnih iznenađenja, produkcija je uvela i nova pravila žiriranja, koja će, sasvim sigurno, publiku kraj malih ekrana ostaviti bez daha!

Pored njih, menja se i voditeljka. Naime umesto Mie Borisavljević, Pinkove zvezde iz bekstejdža će voditi Dušica Jakovljević.

(Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja