JELENA SE NIJE VRATILA U PAROVE: Pobegla sam jer je baka htela da se ubije zbog mene!
Foto: Stefan Jokić

Skandal u rijalitiju

JELENA SE NIJE VRATILA U PAROVE: Pobegla sam jer je baka htela da se ubije zbog mene!

Stars -
Posle saslušanja u Palati pravde rediteljka umesto u rijaliti otišla kući. Zbog nepoštovanja ugovora preti joj kazna od 20.000 evra

Jelena Golubović juče je napustila „Parove“ zbog saslušanja u Palati pravde, u postupku protiv Hasana Dudića, koji ju je prebio u prethodnoj sezoni tog rijalitija. Posle saslušanja, umesto da se vrati u rijaliti, rediteljka je pobegla kući kod majke i bake!

Ne vraćam se

Ekipa Kurira pronašla je Jelenu u njenom domu kod Železničke stanice. Ona nam je objasnila zašto ne želi da se vrati u šou.- Morala sam da pobegnem jer mi je baka važnija od rijalitija. Ona je zbog mene htela da se ubije, jer je videla da patim! Malo je falilo da najvažnija osoba u mom životu skoči s mosta. U vili sam ostala koliko je trebalo. Tamo su me svi maltretirali, plašim se da me neko ne ubije, pa se stalno na ulici okrećem za sobom. Živim u strahu. Bila sam najjači igrač tamo i mnogima sam smetala. Ne znam koliko novca će mi producenti dati za honorar koji smo ugovorili, ali narednih mesec dana ne planiram da se vraćam tamo jer želim da budem s porodicom - kaže rediteljka.Ona tvrdi da joj je zdravlje narušeno.- Ogrešili su se o mene, nisu mi dozvolili da odem na Sajam knjiga. Promovišu Mimi Oro i Natašu Šaviju, a mene nema nigde. To je bila kap koja je prelila čašu. Da ne pričam o tome da sam zbog narušenog zdravlja pljuvala krv! Htela sam da izađem. Imam obaveze, a tri nedelje nisam znala šta se dešava u mojoj kući. Evo, i sad ne mogu da verujem da sam slobodna. Šta da vam kažem, znam da sad protivnici slave, ali ne razmišljam o tome jer samo želim da budem s porodicom - zaključuje Golubovićeva.
A gde su kamere... Jelena ispred zgrade u kojoj živi
A gde su kamere... Jelena ispred zgrade u kojoj živi

Angažovala advokata

Iz produkcije „Parova“ kažu da će razmisliti da li će tužiti Jelenu zbog nepoštovanja ugovora. Ukoliko se odluče na taj korak, preti joj kazna od 20.000 evra. Rediteljka kaže da je za svaki slučaj angažovala advokata.

Radnici joj se udvaraliDOĐI DA KOPAMO ZAJEDNOJelena je napravila pometnju među radnicima ispred zgrade u kojoj živi. Čim su je ugledali, obustavili su radove, a jedan radnik joj je čak izjavio ljubav.- Jeco, mačko, opasna si! Dođi da nam pomogneš, baci te štiklice, daćemo ti čizme. Jao, što si lepa u toj roze haljinici. Možemo zajedno rupu da kopamo - mamio ju je udvarač.

ZaboravnaNE SEĆAM SE DA ME JE HASAN TUKAOIako je donedavno tvrdila da ju je Hasan Dudić udario pesnicom i nogom u glavu, rediteljka je odjednom promenila ploču.- Jelena je na saslušanju rekla da se ne seća ničega, jer je navodno izgubila svest kad je dobila udarac, i da je tek po izlasku iz „Parova“ videla na snimku šta joj se desilo - rekao je naš izvor.Pozvali smo Hasana.- Ma laže, sve vreme je bila svesna. Kako je nije sramota! Samo sam je dotakao, a ona je odglumila pad i nije gubila svest. Te večeri sam završio u bolnici jer mi je pozlilo, a ona je igrala kolo u „Parovima“, sram je bilo! - rekao je Dudić za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track