KONCERT U BANJALUCI: Dok Željko peva, Jovana igra sa Romanom i Jelenom
Foto: Damir Dervisagic

Zaštita

KONCERT U BANJALUCI: Dok Željko peva, Jovana igra sa Romanom i Jelenom

Stars -
Voditeljka je suprugov nastup pratila sa Jelenom Tomašević i Romanom Panić

Željko Joksimović održao je u petak veče koncert pred više od 25.000 ljudi na gradskom stadionu u Banjaluci.Muzičara je iz prvog reda bodrila supruga Jovana. Ona se zabavljala u društvu Romane Panić i Jelene Tomašević, koje su gostovale na ovom spektaklu.

Zadovoljan

Koncert je kasnio pola sata jer Željko nije želeo da izađe na scenu dok i poslednji gledalac s kupljenom kartom nije ušao. Spektakl na kojem je promovisan Joksimovićev novi album počeo pesmom „Zvezda“, a potom su se ređali brojni hitovi, kao što su „Ljubavi“, „Ludak kao ja“, „Libero“, „Nerado“, „Znam“, „Ima nečeg u tom što me nećeš“. Pevač je otkrio da i on nije još siguran u tekstove novih numera i da će morati da ih čita s puškice.

- Prethodnih dana bilo je kišovito, ali smo se svi u ekipi zarekli da nećemo otići iz ovog grada dok ne odsviramo koncert. Vreme nas je, srećom, poslužilo ovog puta. Prijatno sam iznenađen što publika zna nove pesme jer je u Bosni album tek 12 dana u prodaji - rekao je Joksimović.

U sevdahu...  Romana Panić, Jelena Tomašević i Jovana Joksimović
U sevdahu... Romana Panić, Jelena Tomašević i Jovana Joksimović

Haljinica boje lila

Pored Jelene i Romane, na sceni se pojavio i Nikola Pejaković, koji je otpevao svoj veliki hit „Haljinica boje lila“.

- Nikolu sam upoznao 1997. u Valjevu. Uradili smo tada čuvenu pesmu koju potpisujem kao aranžer. Nisam verovao da će postati tako veliki hit - otkrio je Joksimović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja