KRISTIJAN O BALERINI: Bivši dečko je hteo da je uvede u prostituciju!
Foto: Printskrin

Otkrio

KRISTIJAN O BALERINI: Bivši dečko je hteo da je uvede u prostituciju!

Stars -
Golubović je razgovor sa balerinom ispričao Staniji Dobrojević, a time je i svim gledaocima otkrio šokantne detalje iz njene prošlosti

Balerina Jelena Milošević u rijalitiju Farma veoma je bliska sa Kristijanom Golubovićem, pa mu se požalila da je bivši dečko pokušao da je uvede u prostituciju.

Golubović je razgovor sa balerinom ispričao Staniji Dobrojević, a time je i svim gledaocima otkrio šokantne detalje iz njene prošlosti.

"Ona devojka se ponašala odvratno. Naskakala je tamo na muzičare, ponašanje joj je bilo užasno. Došli tamburaši, a ona se uvija oko njih, guzi se, skače, ma strašno. Ali balerina je imala težak život. Imala je nekog bivšeg dečka koji ju je oteo i hteo da je ubaci u prostituciju, jedva je pobegla od njega. Zato sam i počeo da pričam o tom filmu, ali i o devojci koju sam spasavao iz belog roblja. Balerini sam rekao da se ponaša tako, da ne naskače na svakoga, jer će je odvesti u belo roblje", ispričao je Golubović, a prenose mediji.

Kristijan, inače svakodnevno savetuje balerinu kako treba da se ponaša, što pokazuje koliko mu je draga. Žestoki momak najvše joj je zamerio što se na žurki uvijala oko Radeta Lazića i Miloša Radičevića, a prebacio joj je i kako se ponašala prema muzičarima.

Foto printskrin
Foto printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track