KRISTIJANU NEDOSTAJE NADA MACURA: Doktorko, flašicu i na Farmu!
Foto: Marina Lopičić I Zorana Jevtić

Sluša savete doktorke Hitne pomoći

KRISTIJANU NEDOSTAJE NADA MACURA: Doktorko, flašicu i na Farmu!

Stars -
Hteo bih da se probudim na drugom mestu, sa mojom ženom i detetom i da pogledam vesti, da vidim šta kaže premijer, šta kaže Nada Macura

Kristijan Golubović celu noć nije mogao da spava pa je šetao imanjem i pričao sam sa sobom. Veoma uznemiren zbog ulaska silikonske kraljice Tijane Đuričić, žestokom momku je očito potreban savet dokrtorke Nade Macure.

Naime, u svom monologu pre spavanja rekao je da mu nedostaju saveti koje doktorka daje u ranim jutarnjim časovima, koje on sluša svako jutro kada je na slobodi.

"Laku noć, Lisoviću. Dakle, utisak večeri. Danas sam dobio kritike od dragih osoba da sam se promenio da sam onavak-onakav, da sam brbljiv, neozbiljan i to me je donekle pogodilo. Ja sam onakak kakav čovek treba da bude. Malo odstupim levo ili desno, ali sam lepo vaspitan, radan, odgovoran, savestan, i pre svega dobar čovek. Uveli ste mi ženu od drakule. Sad će biti pravi cirkus", pričao je Kristijan.

"Lisovići bi trebalo da promeni naziv. Na jednim vratima treba da piše - To je Kikijeva farma, a na drugim Kiki i njegove žene. Ovde imamo tri-četri zaljubljene žene. Šta ja to radim da se one ponašaju ovako nekontroliseno. Ništa se ne dešava, samo gledam šta se dešava", nastavio je da priča, nazivajući Medenicu koja se spremala za spavanje svojom mamom.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Kao po običaju poslednji ležem, među prvima ustajem i odmah ću da krenem da radim ono što najviše volim, u štali sa životinjama. Moraću da napravim još jedno dva kreveta jel vidim da ćete da uvedete još 10 žena i napravićete Šeherzadu i 1001 noći, sa mnom, naravno, u glavnoj ulozi", .

"Pozdravljam sve moje fanove, koji mi se smiju i misle da sam odlepio. Kako ne bih odlepio?! Vidite šta mi se dešava a za to je kriv Željko Mitrović. Jednom ili dve reči: teško meni. Hteo bih da se probudim na drugom mestu, sa mojom ženom i detetom i da pogledam vesti, da vidim šta kaže premijer, šta kaže Nada Macura, nažalost ne možemo da čujemo šta kaže Duško Radović", rekao je Golubović i počeo da nabraja svoje fanove iz cele bivše Jugoslavije, a pozdravio je Nemačku, Austriju, Grčku i otišao na spavanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track