KURIR PAPARACO: Princ odveo Kustinu ćerku na čizburger
Foto: Dado Đilas

Aleksandar Karađorđević i Dunja Kusturica na večeri

KURIR PAPARACO: Princ odveo Kustinu ćerku na čizburger

Stars -
Dunja je bila jedna od zvanica na proslavi 70. rođendana prinčevog oca

Aleksandar Karađorđević III, sin prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića, izveo je devojku Dunju Kusturicu, ćerku reditelja Emira Kusturice, na večeru u jedan restoran brze hrane.Kurirov paparaco ispratio je kretanje para, a niko nije ni slutio da će jedan od članova dinastije Karađorđević i selektorka filmskog i muzičkog festivala Kustendorf šetnju beogradskim ulicama u kasnim večernjim satima završiti i začiniti hamburgerima.

Princ je, za razliku od prijema na kojem je bio povodom proslave 70. rođendana svog oca, kojem su su prisustvovali članovi brojnih evropskih kraljevskih porodica, pa i princ Albert od Monaka, umesto odela poneo burmude i šarenu havajsku košulju i nijednog trenutka se nije odvajao od svoje devojke.

Vezu između Dunje i Aleksandra otkrio je pre nekoliko nedelja magazin Stori. Ljubav između Kustine ćerke i najmlađeg sina Aleksandra II Karađorđevića rodila se iz prijateljstva. Koliko je njihova veza ozbiljna, govori podatak da je Dunja roditelje upoznala s dečkom na Mećavniku, a i ona je bila jedna od zvanica na gala prijemu u Belom dvoru povodom trodnevnog slavlja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track