LUMPERAJKA DO ZORE: Brena i Ana se zapile na žurki Saše Matića
Foto: Instagram

Folk pevač proslavio 38. rođendan

LUMPERAJKA DO ZORE: Brena i Ana se zapile na žurki Saše Matića

Stars -

Vlasnica „Granda“ i Bekuta celo veče nazdravljale i fotografije sa proslave postavljale na Instagram, gde su se pojavili komentari da su odvaljene od pića

Lepa Brena i Ana Bekuta sastale su se na proslavi 38. rođendana Saše Matića i ludački se provele, ali i dosta popile. Njih dve su prednjačile u zabavi, ali su tu bile i druge poznate ličnosti, koje su doprinele sjajnoj atmosferi.Naime, pevača su prijatelji iznenadili žurkom, koju su bez njegovog znanja organizovali na splavu pevača iz OK benda Gorana Gluhakovića. Oni su pozvali njegove najbliže kolege, koje su ga ispoštovale. Među najveselijim gostima svakako su bile Brena i Bekuta, ali i Seve, koje su napravile darmar. Njih tri su sele za isti sto, razmenile nekoliko reči, a onda navalile na alkohol. Nakon samo nekoliko čašica sve tri su uglas zapevale i zaigrale, a potom pravile selfije, koje su kačile na Instagram. Nakon što je Lepa Brena postavila fotografiju uz koju je napisala „tri pice“, usledili su brojni lajkovi i komentari. Na slici se jasno vidi da su bile raspoložene, a oči su im se caklile od silnog nazdravljanja. Pratioci na Instagramu provalili su o čemu je reč, pa je jedan od komentara bio da je Bekuta jedva ostala živa, aludirajući na pijanstvo.Kako Kurir saznaje od izvora sa lica mesta, pevači su Matiću deo večeri pevali na uvce pesme koje im je naručivao.- Saša se oduševio kada mu je Petar Grašo otpevao njegovu omiljenu pesmu „Utorak“. Pored njega, mikrofona su se latili Brena, Seve, Bekuta, Joksimović i drugi. Čak je i Matić zapevao njegove balade - otkriva naš izvor.Pozvali smo Bekutu, koja je i dalje bila pod utiscima.- Ako vam kažem da smo na rođendan otišli na sat vremena, a ostali do tri iza ponoći, sve vam je jasno. Vrhunski sam se provela. Bilo je predivno - rekla je pevačica.Saša Matić takođe je oduševljen kako je proslavio rođendan, iako je sve bilo neplanirano.- Bilo je fenomenalno. Hvala svima od srca na prelepom iznenađenju koje su mi priredili. Upravo zbog ovakvih trenutaka ni sav novac sveta ne može zameniti prijatelje koji su tu uz nas, sa nama dele lepe i ružne trenutke i čine naš život lepšim - rekao je pevač.Folker je inače jutros otputovao na američku turneju, gde će biti do 14. maja.

Udri, MujoBRENA LUPALA BUBNJEVELepa Brena se baš opustila, delimično i pomoću alkohola, pa je mikrofon zamenila bubnjevima. Pevačica je preuzela palice od muzičara, sela za instrument i počela da lupa. Bubnjar joj je objašnjavao kako da barata instrumentom, ali je ona samo lupala, što je zabavilo goste na rođendanu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track