MILOŠA NAPADA NAPALJENA OBOŽAVATELJKA: Zvala ga na seks, a evo šta je on odgovorio
Foto: Instagram

Farmer zavodnik

MILOŠA NAPADA NAPALJENA OBOŽAVATELJKA: Zvala ga na seks, a evo šta je on odgovorio

Stars -
Maneken Miloš Radičević ne može da izađe na kraj s nasrtljivim devojkama, što pri izlascima, što na društvenim mrežama.

Korisnica društvene mreže Instagram direktno je Radičeviću ponudila seks, ali on je to odbio.

Anonimna devojka je prvo delila komplimente bivšem farmeru, a onda je skupila hrabrost da mu direktno kaže šta želi da radi s njim.

"Malo mi je glupo, ali ja sam uvek otvorena. Šta ako bih želela da spavam s tim slatkišem", direktna je bila zgodna cica, a Radičević je intimno druženje odbio."Želje su jedno, a stvarnost je drugo. Ja mogu, ako hoćeš, da se vidmo na ulici, da se pozdravimo, upoznamo, to nije problem", objasnio je maneken, ali je devojka bila uporna.

#Dobar_dan

A photo posted by Milos Radicevic (@radicevic_milos_87) on Jan 3, 2016 at 4:52am PST

"Čekaj, ako si je.ao onu bangavu Sanju i ako ti se ona dopala, onda ću i ja, to ti potpisujem", sigurna u svoje kvalitete napisala je Miloševa udvaračica, ali joj je on poručio da nije imao seks sa članicom grupe „Šmizle“. Zainteresovana devojka nije želela da odustane tako lako, pa je opet pitala za seks:"A tebi je problem da jednu noć provedeš sa mnom", nastavila je uporna devojka.

"Naravno da je problem. Ne kupim devojke po netu i ne spavam sa njima", poručio joj je Radičević, a anonimna devojka ni nakon odbijanja nije htela da digne ruke od manekena."Kad se upoznamo, možda promeniš mišljenje. Stvarno imam želju da se dobro po.ebem s tobom", napisala je ona, a Miloš je i na to ostao hladan.

#Relax #Home #Trstenik

A photo posted by Milos Radicevic (@radicevic_milos_87) on Jan 6, 2016 at 8:27am PST

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track