NE ODUSTAJE OD BORBE: Dona Ares pozvala fanove da joj pomognu u bolesti
Foto: Facebook

Pozitivna

NE ODUSTAJE OD BORBE: Dona Ares pozvala fanove da joj pomognu u bolesti

Stars -
Snaga duha i pozitivna energija ne napušta ovu hrabru pevačicu, pa je sa svojim prijateljima podelila i reči pesme Saše Matića: Nikad ne odustajem

Dona Ares, koja je otkrila da boluje od raka putem društvene mreže, pozvala je sve ljude dobre volje da joj pošalju savete i članke koji govore o metodi lečenja ove opake bolesti.

Snaga duha i pozitivna energija ne napušta ovu hrabru pevačicu, pa je sa svojim prijateljima podelila i reči pesme Saše Matića "Nikad ne odustajem“, a svima je obećala da će po izlasku iz bolnice napraviti repertoar kako bi održala koncert.

"Dakle, šaljite mi razne članke, savete, linkove. Beskrajno sam zahvalna na tome. A meni padaju na pamet razne pesme i stihovi, ali ovaj naš drug Saša Matić ima da me raskući. Pa kaže: "Ja se ne predajem ni onda kada mi lađe potonu, nema te sile nema oka što će me videti na dnu". Hajdemo malo brigu na veselje. Ovde bockaju li bockaju, a ja već smišljam pobednički repertoar koji će da svira kad se vratim iz ovih belih velikih soba", napisala je Dona svojim fanovima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track