FILIP KRVNIČKI ZADAVIO SVOJU DEVOJKU, PA LEŠ SPALIO: Sve se odigralo u hotelskoj sobi, kada su čuli razlog ubistva svi su ZANEMELI
Foto: EPA/Zsolt Szigetvary HUNGARY OUT

HOROR

FILIP KRVNIČKI ZADAVIO SVOJU DEVOJKU, PA LEŠ SPALIO: Sve se odigralo u hotelskoj sobi, kada su čuli razlog ubistva svi su ZANEMELI

Planeta -

Luka V. (25) pronađena je mrtva kada ju je njen partner Filip O. (28), sa kojim ima dvoje dece, ubio jer nije mogao da je "natera da promeni posao".

Devojka je radila kao eskort dama i nije želela da promeni posao koji je očigledno mnogo smetao njenom emotivnom partneru.

Okružni sud u Minhenu osudio je Filipa na 12 godina zatvora zbog ubistva iz nehata.

"Sudija Elizabet Erl izjavila je da nema veće sumnje da je optuženi ubio svoju dugogodišnju partnerku u hotelskoj sobi u Minheu u novembru 2021. godine", rekao je portparol suda dr Laurent Lafleur, prenosi Bild.

Ubio je pre tri godine

Filip O. zadavio je Mađaricu 25. novembra 2021. godine nakon svađe u hotelskoj sobi a zatim je telo zapalio i zakopao na jezeru Štarnberg.

Nekoliko meseci kasnije, šetač pasa je otkrio skelet devojke a njen identitet utvrđen je na osnovu implanta.

Filip O. je uhapšen u Budimpešti i uhapšen u Nemačkoj.

"Voleo sam je, ali sve je nepotrebno pokvarila", rekao je Filip o Luki.

Njih dvoje su bili u emotivnoj vezi od 2016. godine i imaju dvoje dece uzrasta 4 i 6 godina. Međutim, ono što je mužu najviše smetalo jeste to što se Luka bavila prostitucijom po Evropi.

Kako se navodi, Luka je želela da bude finansijski nezavisna i samostalna žena zbog čega je odabrala da se bavi ovim poslom.

(Kurir.rs/ Telegraf.rs/ Preneo: T.A./ Foto: Ilustracija)

Bonus video:

00:11

Dečak iz Srbije zadavio devojčicu u Nemačkoj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track