PINKOVE ZVEZDE: Miroslav sve vreme spuštao Harisa!
Foto: Dragan Kadić

PREMIJERNO: Počeo muzički šou

PINKOVE ZVEZDE: Miroslav sve vreme spuštao Harisa!

Stars -
Prvo izdanje muzičkog takmičenja donelo je i sukob među članovima žirija, u čemu su prednjačili Ilić i Džinović
1 / 5 Foto: Dragan Kadić

Dugo čekani veliki šou na ružičastoj televiziji „Pinkove zvezde“ doživeo je premijeru!Prvo izdanje novog muzičkog takmičenja, osim odličnih kandidata, donelo je i prve sukobe među članovima žirija. Najviše se rasplamsalo između Harisa Džinovića i Miroslava Ilića, koji su već posle trećeg takmičara ušli u sukob. Naime, Miroslavu je najviše zasmetalo to što Haris komentariše stajling učesnika.

Haris ocenjivao stajling- Ajde ti, Harise, kaži sad kakav je stajling ovog takmičara - provocirao je Ilić gotovo posle svake pesme. On je u jednom momentu posavetovao produkciju da angažuje njegovu ženu kako bi Haris bio zadovoljniji.Njegovim zvrčkama tu nije bio kraj, već je nastavio da provocira kolegu, pa ga je spustio u trenutku kada jedan od takmičara nije dobro pevao, a Džinović se usprotivio, i vratio na startnu poziciju:

Žiri imao težak posao... Takmičari
Žiri imao težak posao... Takmičari

- Miroslav me je puš daun, ali to ne može niko da uradi, to mogu samo ja. Vratio sam se samo da ti kažem da to nije dobro!Varnice su sevale i između Milana Kalinića i Cece Ražnatović. Folk diva je prva prozvala voditelja na temu starenja i prošlih vremena:- Imao si nekad mnogo više kose.Na to je Milan odgovorio:

Uteha... Milan Kalinić sa kandidatom
Uteha... Milan Kalinić sa kandidatom

- Da ne kažem sada čega si ti više imala!Ceca je Milana prekorila i zbog toga što koristi takmičare kako bi prozivao žiri. Među kandidatima koji su se najbolje pokazali i oduševili žiri bila je Tatjana Cvetković iz Beograda, koja je pevala pesmu Zorice Brunclik „A tebe nema“, nakon koje joj je Haris rekao da drugu pesmu i ne mora peva jer je to to.

Oduševila žiri... Tatjana Cvetković
Oduševila žiri... Tatjana Cvetković

Talentovani kandidatiDobro se pokazao i Slobodan Orbović iz Prokuplja, sa izvođenjem pesme Parnog valjka, kao i Nevena Stojanović iz Beograda, koja se osmelila da izvede Cecinu numeru „Zabranjeni grad“. Aleksa Kostić iz Vlasotinca proglašen je budućom muškom zvezdom nakon što je savršeno otpevao evergrin „Odiseja“. A pohvale je dobila i Sonja Šćepanović iz Požarevca, koja je takođe imala pet podignutih stolica.Prilikom odlučivanja u staklenoj sobi, žiri se ponovo sukobio i nije jednoglasno doneo odluku koji takmičar od njih troje u baražu ide dalje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track