Poznati uživali na Story i Coca-Cola Red White Partyju
Foto: Story

CRVENO NA RADOST

Poznati uživali na Story i Coca-Cola Red White Partyju

Stars -
Odličan provod i puno nasmejalnih lica
1 / 10 Foto: Story

U poznatom prestoničkom klubu Terassa, magazin Story i Coca-Cola organizovali su Red White Party kojem je prisustovao veliki broj poznatih ličnosti. Događaj je obeležila odlična atmosfera, puno nasmejanih lica i veličanstveni vatromet.

Među prvima na zabavu je došao Marko Bulat sa suprugom Marijom. Atraktivna manekenka Sofija Milošević zasenila je svojim stajlingom, pevačica Bojana Stamenov došla je u dobrom raspoloženju. Zanimljivo je da je Marija Srećković Savić povela preslatkog maltezera na zabavu.Talentovana glumica Jelena Gavrilović došla je u pratnji verenika, baš kao i voditeljka Marina Kotevski.

Lepe glumice Iva Štrljic i Bojana Ordinačev uživale u društvu Story tima. Atraktivni maneken Vladimir Vuksanović mamio je uzdahe prisutnih dama. Ana Marija Žujović došla je u vatreno crvenoj haljini koja je isticala njenu zanosnu liniju. Dizajnerka Suzana Perić opuštala se uz osvežavajući ukus Coca-Cole.

Coca-Cola Pop Up radnjaJedinstvena Coca-Cola Pop Up radnja u kojoj će svi ljubitelji ovog pića konačno moći da kupe originalne, brendirane odevne komade i druge modne dodatke, otvorena je u Beogradu na Trgu Republike. Ljubitelji Coca-Cole imaće prilike da narednih sedam dana kupe moderno dizajnirane majice, dukserice, kačkete, te aksesoare poput kofera, torbi, nakita, postera, futrola za mobilne telefone i mnoštvo drugih stvari.

Autentični Coca-Cola odevni predmeti, aksesoari i drugi predmeti biće dostupni posetiocima od 2. do 8. jula svakog dana između 12 i 22 časa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track