SMUČIO IM SE ŽIVOT U GRADU: Ana i Rasta se sele na Avalu
Foto: Damir Dervišagić, Nebojša Mandić

Beže na selo

SMUČIO IM SE ŽIVOT U GRADU: Ana i Rasta se sele na Avalu

Stars -

Ana Nikolić s mužem Stefanom Ðurićem Rastom napušta grad. Njih dvoje će se preseliti u mirniji kraj, pa u poslednje vreme obilaze placeve po Avali, gde žele da naprave kuću.

Pevačica smatra da će u podnožju beogradske planine pronaći potpuni mir, koji joj je preko potreban. Njoj je počela da smeta gradska gužva i buka, te je Rasti predložila da sagrade kuću na periferiji.- Ana i Rasta su čvrsto rešili da pobegnu iz grada. Zato su se nedavno bacili u potragu za idealnom lokacijom. Obilazili su prigradska naselja, a najviše su im se svideli placevi na Avali. Budući da planiraju i proširenje porodice, lokacija koju okružuje priroda najviše im odgovara - kaže naš izvor.Ana Nikolić je nedavno potvrdila da će se sa Voždovca, preseliti na Avalu.- Razmišljamo da se preselimo na Avalu. Već smo videli neke parcele. Još nismo odlučili koju ćemo kupiti i na kojoj ćemo graditi kuću. Avala je sjajna lokacija, blizu je auto-put. Kad se budem preselila, neću često dolaziti u grad. Biće samo kuća - aerodrom - izjavila je pevačica.

One će im biti prve komšiniceVERICA RAKOČEVIĆ I OLJA KARLEUŠA NAŠLE MIRVerica Rakočević i njen tri decenije mlađi suprug Veljko Kuzmančević mogli bi da budu prve komšije Ani i Rasti. Kreatorka i kompozitor već tri godine žive na Avali. I Olja Karleuša veći deo godine provodi u kući koju je kupila na ovoj planini.

LJILJANA STANIŠIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track