(VIDEO) VENDI POSLE PREBIJANJA MEDENICE: Dobila je jednu pedagošku, samo sam je klepila
Foto: Printscreen

Ne kaje se

(VIDEO) VENDI POSLE PREBIJANJA MEDENICE: Dobila je jednu pedagošku, samo sam je klepila

Stars -
Pevačica Vesna Vukelić Vendi tvrdi da je na koleginicu i bivšu cimerku sa farme Jasminu Medenicu nasrnula zato što je morala da je prevaspita.

Iako je voditelj pokušao da zaustavi Vendi, to mu nije pošlo za rukom jer je pevačica bivšu cimerku već dohvatila za kosu i počela da je čupa i udara. Vukelićeva ni dan kasnije nije smirila strasti, niti se kaje što je tukla Medenicu."Jasmina je dobila jednu pedagošku meru i to je srazmerno njenom grehu. Jasmini se to što sam uradila nije dopalo, pa je rešila da napusti emisiju, ali se kasnije predomislila. Nisam ništa strašno uradila, malo sam je klepila, njoj su pale minđuše i to je to. Sukob je nastao zbog toga što je ona počela da me vređa i na neki način sam morala da joj zapušim usta", kaže Vendi.

"Žena lupeta i priča šta joj padne na pamet, vidi se da je skroz skrenula. Ona je jedna baba devojka, koja je nezadovoljna svim onim što se desilo sa Kristijanom Golubovićem nakon izlaska s imanja jer čovek više ne želi da je vidi", objašnjava Vesna i otkriva čime se zapravo Medenica bavi dok boravi u Americi."To što ona radi je profitabilno jer ulaže mnogo napora. Kao i kod nas, tako su i u Americi blud i razvrat najplaćeniji", tvrdi Vesna za Alo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track