Žena Ace Lukasa mora da isplati Mirkoviću 200.000 dinara
Foto: Damir

Menadžer dobio na sudu Lukasovu ženu

Žena Ace Lukasa mora da isplati Mirkoviću 200.000 dinara

Stars -
Vuksanovićeva predsedniku Skupštine Zaječara treba da nadoknadi štetu za povredu časti ili će izvršitelji naplatiti kaznu

Estradni menadžer i predsednik Skupštine Zaječara Saša Mirković dobio je na sudu Sonju Vuksanović. Nakon pravosnažne presude, supruga Ace Lukasa će zbog povrede časti morati da mu isplati 200.000 dinara, ali i da nadoknadi još oko 80.000 dinara za ukupne sudske troškove.Naime, Mirković je tužio ženu svog nekadašnjeg prijatelja i saradnika jer je ona u novinama iznela niz uvreda na njegov račun.Okidač za Sonjino nezadovoljstvo bio je tajni sastanak Lukasa i menadžera, koji su iza njenih leđa pokušali da obnove saradnju. Kad je to videla u novinama, pokušala je uvredama Mirkoviću da stavi do znanja da do toga ne može doći.Uvrede- Od te debele gnjide moj Aca ne može da živi. Može samo da sanja da će se pomiriti s mojim mužem. Mnogo je glup, pokvaren i zao. Lukas je takav da će uvek sesti da razgovara, ko god to bio. Izgleda da je Mirković zaljubljen u njega kad ga stalno proganja da se pomire - poručila je tada Sonja u medijima.Kako se navodi u presudi, na zakazana ročišta Vuksanovićeva, koja je uredno bila pozvana, nije se odazivala, niti je svoj izostanak opravdala, pa nije prisustvovala ni glavnoj raspravi.- Drugi osnovni sud u Beogradu doneo je presudu kojom se tužena Sonja Vuksanović obavezuje da tužiocu Saši Mirkoviću isplati 200.000 dinara sa zakonskom zateznom kamatom na ime naknade nematerijalne štete za pretrpljene duševne bolove zbog povrede ugleda, časti i prava ličnosti. Tužena se obavezuje da tužiocu naknadi troškove parničnog postupka u iznosu od 34.200 dinara u roku od osam dana od dana prijema pismenog otpravka presude, pod pretnjom prinudnog izvršenja - stoji u presudi.Ovim povodom kontaktirali smo s Mirkovićem.

Efikasno sudstvo- Pravda na kraju uvek pobedi. Drago mi je što sudovi funkcionišu. Voleo bih kad bi manje takvih stvari postojalo. Treba više da se trudimo i da radimo, a manje da koristimo medije za pljuvanje i vređanje ljudi - istakao je Saša.S druge strane, Sonja nije ništa komentarisala. - Ne dajem nikakve izjave bez advokata - kratko je rekla.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track