ZLA SREĆA: Peva se uživo, a Elena izgubila glas!
Foto: TV PRVA

Tvoje lice zvuči poznato

ZLA SREĆA: Peva se uživo, a Elena izgubila glas!

Stars -
Ona će imati zadatak da izvede numeru "Chandelier" mlade pevačice Sije, a najveća konkurencija će joj biti troje prvoplasiranih takmičara Neda Ukraden, Katarina Bogićević i Bane Mojićević

Makedonska predstavnica u šouu strahuje kako će večeras uživo izvesti numeru Sije jer je već dve nedelje bolesna.Polufinalna emisija takmičenja „Tvoje lice zvuči poznato" biće emitovana uživo, pa će publika moći da zaista proceni mogućnosti takmičara. Elena Risteska ima najveću tremu jer od kako se razbolela pre dve nedelje ne može najbolje da kontroliše svoj glas.

"Elena je surovi profesionalac i svesna je da sav prihod od nagrada u ovom šouu ide u humanitarne svrhe, te opcija da odustane od takmičenja nije postojala. Jako je bolesna, prima injekcije i pije antibiotike, ali naporno vežba i želi da istraje do kraja. Plaši se samo da je glas ne izda", ispričao je izvor blizak produkciji.

Ona će imati zadatak da izvede numeru "Chandelier" mlade pevačice Sije, a najveća konkurencija će joj biti troje prvoplasiranih takmičara Neda Ukraden, Katarina Bogićević i Bane Mojićević. Inače u ovoj lajv epizodi, pored ocena žirija, na odluku o pobedniku uticaće i SMS glasovi publike. Na kraju, samo pet od deset takmičara ulazi u finale.

Neda kao MadonaKeba će se večeras naći u ulozi Ledi Gage, Neda će imitirati Madonu, dok će Tanja Savić pokazati kako se snalazi kao Neda Ukraden. Ivan Jevtović biće Stromae, Bane ulazi u lik Ace Lukasa, dok će Nenad Okanović postati Rambo Amadeus. Čipi bi trebalo da predstavi grupu „Muse“.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track