STRAŠNO: Pijan zgazio majku troje dece, pa rekao da je ona kriva!
Foto: Nemanja Pančić, žena, Poginula, Pregazila

Suđenje u Jagodini: Vozač optužen za smrt žene

STRAŠNO: Pijan zgazio majku troje dece, pa rekao da je ona kriva!

Crna Hronika -
Petogodišnja ćerka je gledala kako joj kola gaze majku, stalno ponavlja kako se dogodila nesreća. Svima nam je teško, a njoj posebno, kaže očajni suprug Aleksandar Milanović

JAGODINA - Perica Jović (58), optužen da je automobilom usmrtio Draganu Milanović (29) iz Majura kod Jagodine, majku troje dece, na suđenju pred Višim sudom u tom gradu negirao je krivicu. Jović je u trenutku nesreće imao 2,42 promila alkohola u krvi, a Draganu je pokosio dok je za ruku držala petogodišnju ćerku.Draganin suprug Aleksandar Milanović prisustvovao je suđenju, a za Kurir kaže da se veoma potresao što je Jović za nesreću okrivio njegovu suprugu.

- Rekao je da se ne oseća krivim, da mu nije žao zbog toga što se dogodilo i da je moja Dragana kriva. Nisam mogao da poverujem u to što sam čuo. Sav sam se tresao. Nikakav to čovek nije - kaže potreseni Milanović.On dodaje da samo on i njegova deca znaju kako im je bez Dragane.- Majku niko i ništa ne može da zameni. Non-stop je pominju i prisećaju se gde su bili s njom, šta im je kupila, kako su se igrali... Petogodišnja ćerka je gledala kako joj kola gaze majku, stalno ponavlja kako se dogodila nesreća. Svima nam je teško, a njoj posebno - kaže očajni Milanović.Podsetimo, nesreća se dogodila u januaru ove godine.- Jović se vraćao sa proslave firme i na samo kilometar i po od kuće udario je Milanovićevu, koja je, prema mišljenju veštaka, išla metar i po od ivice kolovoza držeći petogodišnje dete za ruku. Jović je vozio 40 kilometara na sat, mogao je da izbegne udarac i da je obiđe, ali zbog alkoholisanosti ženu nije ni video - rekao je izvor Kurira iz istrage. (Z. N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja