Ubica Milice Barašin i dalje na slobodi!

Nerasvetljeni zločini koji su potresli Srbiju

Ubica Milice Barašin i dalje na slobodi!

Crna Hronika -
Surovi zločinac tinejdžerku sačekao na mračnoj stazi pored pruge dok se vraćala iz škole i zaklao je nožem

SUBOTICA - Ko je ubio Milicu?Milica Barašin (16) iz Subotice brutalno je ubijena 7. oktobra 2010. godine. Masakrirano telo pronađeno je pored somborske pruge, na svega 50 metara od kuće u kojoj je nesrećna tinejdžerka živela. Prošlo je više od godinu dana od zločina, a ubica još nije ni identifikovan, a kamoli uhapšen.

- Dosad je na informativni razgovor privedeno više od 100 osoba. Poslednji put su pre nekoliko dana dva muškarca podvrgnuta poligrafskom testiranju, ali su obojica „prošla“.

Istraga o ovom slučaju i dalje je u toku i očekujemo da će brutalni ubica u što skorije vreme biti identifikovan i priveden - kaže izvor Kurira iz policije.

Milica Barašin bila je učenica Srednje hemijsko-tehnološke škole. Živela je s mamom, bakom i dekom. Njena porodica počela je da gubi nadu da će ubica biti otkriven, pa je prošle godine poslala pismo ministru policije Ivici Dačiću u kojem ga mole da MUP što pre uhapsi ubicu.

- Ministar je odgovorio da je to ubistvo jedan od prioriteta. Operativci policije stalno rade na njemu, pozivaju ljude na informativni razgovor i istražuju svaki detalj koji bi mogao da pomogne da ubica bude otkriven - kaže sagovornik Kurira iz policije.

Podsetimo, Milica Barašin pronađena je mrtva pored pruge sa ubodima nožem po grudima i vratu. Nesrećnoj devojčici bilo je isečeno nekoliko prstiju na rukama i presečena vratna arterija. Ubica ju je sačekao, uhvatio s leđa i zaklao. Prsti su joj odsečeni jer je probala da se odbrani i da skloni nož.

(Z. N.)

7. 10. 2010. Ubijena Milica Barašin (16), učenica Srednje hemijsko-tehnološke škole iz Subotice

Pratio je automobil

Milica je kobne večeri bila kod drugarice. Javila se baki da uskoro stiže na večeru. U trenutku napada slušala je muziku na MP3 plejeru. Njeni poznanici kažu da se nije plašila mračnog puteljka i da je često tuda išla noću. Jedino čega se plašila bile su pretnje nepoznatog muškarca koji ju je pratio automobilom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track