Udala se Nikolina Pišek

Stars

Autor:

Atraktivna Hrvatica venčala se s Mariom Petrekovićem u Zagrebu, na ceremoniji poput onih kakve se organizuju u Las Vegasu

Nikolina Pišek, svadba, Mario Petrekovič

Svadba, svadba.
Nikolina Pišek se udala! I to za Maria Petrekovića, hrvatskog radio i TV voditelja i komičara. Venčanje je obavljeno prekjuče, a dirljiva ceremonija raznežila je atraktivnu mladu. Sve je upriličeno po zakonima rokenrola, kao što se to čini u Las Vegasu. Matičar je bio odeven kao Evis Prisli, a mladenci su dobili potvrdu o sklopljenom braku.

Otkud sad to?! Niko nije pisao da je jedna od najpoželjnijih Hrvatica u vezi s Mariom! Dobro, dobro... Sve ovo bila je šala u okviru rođendanskog slavlja jednog šoping centra u Zagrebu! Stoga, muškarci, ne odustajte - Nikolina je i dalje slobodna.

A svi oni koji nemaju herca da joj priđu i kojima je često u snovima, neka se još samo malo strpe. Pišekova je pozirala gola za oktobarsko izdanje Maksima! Ahaaa! Već vrtite kalendar da vidite koliko je dana preostalo?

(R. S.)

Nikolina se skinula gola za oktobarski broj Maksima zoom Nikolina se skinula gola za oktobarski broj Maksima

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Može se očekivati da se posle bure stvari kompromisno dogovore jer nikome nije u interesu da ruši EU Miroljub Aleksić, vlasnik „Alko grupe“

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!