UHAPŠEN TUĐMANOV UNUK: Pozivao na seks u troje pa ih pljačkao

UHAPŠEN TUĐMANOV UNUK: Pozivao na seks u troje pa ih pljačkao

Crna Hronika -
Igor Tuđman i njegova žena Nataša Antolović, poznati po filmu za odrasle, upoznali svoju žrtvu. 2. februara, a već u noći između 2. i 3. februara otišli su kod njega u stan, sipali mu lek za omamljivanje u piće i pokrali ga

BEOGRAD - Igor Tuđman (32), unuk hrvatskog predsednika Franje Tuđmana, i njegova žena Nataša Antolović (26), uhapšeni su u utorak uveče na graničnom prelazu Bački breg kod Sombora dok su taksijem pokušavali da pobegnu iz Srbije!

Za njima je bila raspisana poternica MUP Srbije zato što su 3. februara opljačkali V. B. i uzeli njegov džip "hjundai". - Sa žrtvom su se upoznali 2. februara preko specijalizovanog sajta za upoznavanje, kaže izvor Kurira iz istrage.

Pošto su razmenili mnogo poruka, Nataša i žrtva odlučili su da se vide. Dogovorili su se da se nađu na piću u kafiću i popričali.

Dogovorili su da ona i Igor zajedno dođu iste večeri u stan V. B. kako bi imali seks u troje! Igor je sipao žrtvi u piće tablete za spavanje, čim je on popio piće pao je u dubok san, a za to vreme, Nataša i Igor su uzeli dva fiksna i dva mobilna telefona, lap-top i ključeve od džipa "hjundai".

Džipom su se odvezli u Novi Sad, gde ih je taksista odvezao ka Mađarskoj. Ubrzo su uhapšeni na prelazu Bački breg.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track