KRASIĆ O PINKU I INFORMERU: Istina je daleko od onoga što Vučićević i Mitrović iznose protiv Kurira
Foto: Dado Djilas

Gnusne laži Milovih plaćenika

KRASIĆ O PINKU I INFORMERU: Istina je daleko od onoga što Vučićević i Mitrović iznose protiv Kurira

Društvo -
Povodom brutalnih napada Milovih plaćenika Željka Mitrovića i Dragana Vučićevića koji gnusnim lažima pokušavaju da izvrše pritisak na Kurir i Aleksandra Rodića kako bi prekinuli pisanje o protestima u Crnoj Gori, Zoran Krasić, potpredsednik Srpske radikalne stranke, kaže da se nije iznenadio što TV Pink napada Kurir i Aleksandra Rodića.

"Ne čitam ja te novine (Informer), ali sam slučajno sinoć u vestima na Pinku video da puštaju literarni sastav Željka Mitrovića u kome se svašta iznosi", kaže Krasić za Kurir i dodaje da nije prvi put da se vodi nepravedna kampanja protiv Kurira.

On ističe da je , kako navodi, čudno što list Informer, čiji je glavni i odgovorni urednik Dragan J. Vučićević u Srbiji zastupa nacionalne interese i anti-NATO kampanju, dok u Crnoj Gori napada sve što je srpsko i zalaže se za ulazak te zemlje u NATO.

"Verujem da Vučićević ima uvid u ono što će Informer CG objaviti. Dakle, Informer ima "fleksibilnu" uređivačku politiku. To me ne čudi. Ovde se mediji ponašaju kao vlast", priča Krasić za Kurir.

"Ja se sećam da je 2009. godine Dinkić vodio kampanju protiv Kurira. Čak je i zakon menjao kako bi se revanširao Kuriru za neke tekstove, pa je sve išlo do Ustavnog suda", objašnjava Krasić i nadovezuje se na aktuelnu situaciju:

"Nije novost da se vlasnici medija međusobno optužuju. Malo je neukusno da čitaoca i gledaoca teraš da protumači šta je istina jer je istina daleko od svega toga što oni iznose u javnost", kaže Krasić.

Informer već danima objavljuje beskrupulozne laži protiv Kurira, koje po nalogu Mila Đukanovića fabrikuje Vladimir Beba Popović i dostavlja Informeru,a potom ih preuzima TV Pink i emituje u vestima na svakih sat vremena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja