SKUPŠTINA SRBIJE: Sednica 18. novembra
Foto: Nemanja Pančić

Zasedanje u parlamentu

SKUPŠTINA SRBIJE: Sednica 18. novembra

Politika -
Razmatraće se Predlog zakona o zaštiti uzbunjivača i Predlog odluke o izboru javnih tužilaca za apelaciona javna tužilaštva

BEOGRAD - Poslanici Skupštine Srbije u utorak, 18. novembra, razmatraće Predlog zakona o zaštiti uzbunjivača i Predlog odluke o izboru javnih tužilaca za apelaciona javna tužilaštva, saopšteno je danas iz parlamenta.

Na sednici će biti razmatrani i predlozi odluka o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju i Predlog odluke o izboru predsednika sudova koje je podneo Visoki savet sudstva, kao i Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora Srbije i Bosne i Hercegovine o izručenju osumnjičenih za krivična dela.

Poslanici će razmatrati i predloge zakona o zaštiti i održivom korišćenju ribljeg fonda, finansiranju i o obezbeđenju finansiranja poljoprivredne proizvodnje.Na dnevnom redu je i Predlog zakona o potvrđivanju Protokola o zaštiti od poplava uz Okvirni sporazum o slivu reke Save, Predlog zakona o potvrđivanju Drugog amandmana na Ugovor o saradnji Vlade Srbije i Evropske organizacije za eksploataciju meteoroloških satelita (EUMETSAT).

Poslanici će razmatrati i Predlog zakona o zapošljavanju stranaca i Sporazum vlada Srbije i Rusije o statusu srpskih vojnih memorijala na teritoriji Rusije i ruskih vojnih memorijala na teritoriji Srbije. Sednica će početi u 10 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track