VUK JEREMIĆ U POSETI SREMU: Stati na put usponu kriminala i korupcije
Foto: CRSID

Predsednički izbori

VUK JEREMIĆ U POSETI SREMU: Stati na put usponu kriminala i korupcije

Politika -

SREMSKA MITROVICA - Prilikom današnjeg obilaska Sremskog okruga, kandidat za predsednikaSrbije Vuk Jeremić izjavio je da je Srem posebno pogođen vrtoglavimusponom korupcije i organizovanog kriminala, problemom sa kojim sesuočava cela Srbija, i pozvao građane da izađu na izbore i glasaju zapromene.

„U Sremu danas vedre i oblače siledžije koje su u direktnoj sprezi sa porodicom na vlasti. Vi ovde danas ne možete da se bavite iole ozbiljnijim poslom, a da za to niste platili reket i dobili takozvanuzaštitu paradržavnih kriminalnih grupa“, upozorio je Jeremić.

„Tome se mora stati na put odmah. U suprotnom ćemo biti osuđeni nanjihovu okupaciju. Zato pozivam građane da u što većem broju izađu naove izbore i svojim glasom doprinesu da se ova situacija promeni“, rekao je Jeremić.

On je obišao domaćinstvo Jana Đurčika u Staroj Pazovi , gde je razgovarao sa članovima Staropazovačkog udruženja poljoprivrednika.

Jeremić je posetio i Parohijski dom slovačke Evangelističke crkve, a tokom popodneva razgovaraće sa građanima na tribini u Sremskoj Mitrovici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track