SPASAVANJE U KURŠUMLIJI: Bagerom dovezao baku Milenu (80) u Dom zdravlja
Foto: Milen đorđević

Borba sa snegom

SPASAVANJE U KURŠUMLIJI: Bagerom dovezao baku Milenu (80) u Dom zdravlja

Srbija -
Kada sam uspeo da se probijem do njene kuće ona iako teško bolesna nije htela da ide dok ne zbrine kokoške i ostale životinje. Ja sam to obavio i nacepao joj drva a onda pomogao da se spremi i dovezao je, priča bagerista Ivan Maksimović

KURŠUMLIJA - Radnik JPKD “Toplica” iz Kuršumlije Ivan Maksimović sinoć je u bageru dovezao staricu Milenu Vukajlović (80) iz 20 kilometara udaljenog sela Kosmače do Doma zdravlja u Kuršumliji.- Čistio sam put bagerom ka ovom selu kad su me iz Doma zdravlja obavestili da moram da očistim do kuće Milene Vukajlović. Rekli su mi da živi sama i da je teško bolesna. Kada sam uspeo da se probijem do njene kuće ona iako teško bolesna nije htela da ide u bolnicu dok ne zbrine kokoške i ostale životinje, je te životinje za nju znače život.

Pošto ona to nije bila u stanju, ja sam to obavio i nacepao joj drva a onda sam joj pomogao da se spremi i bagerom je dovezao do Doma zdravlja u Kuršumliji-priča bagerista Maksimović. U Domu zdravlja starica je zbrinuta i oseća se dobro.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track