icon-closeicon-commentsicon-downicon-galleryicon-homeicon-nexticon-previcon-reacticon-searchicon-soc-fbicon-soc-gplusicon-soc-insicon-soc-mailicon-soc-rssicon-soc-twittericon-soc-vibericon-soc-wupicon-soc-yticon-totopicon_react

Najnovije vesti

Munja najavljuje novo vozilo na struju

OPEL AMPERA-E: Auto na baterije koji menja pravila igre!

Auto 15.02.2016. 01:26h

„Opel“ će sledeće godine lansirati revolucionarni novi električni automobil na baterije, čime će ovaj nemački brend nastaviti najveću i najdalekosežniju tržišnu ofanzivu u svojoj istoriji od 29 novih modela u periodu između 2016. i 2020. godine.

Novi model sa petora vrata i pet sedišta imaće naziv „ampera-e“. Ona će imati ne samo duži domet s potpuno napunjenim baterijama od većine električnih automobila već i pristupačnu cenu. Izgrađena na elektrifikacijskom iskustvu stečenom na originalnoj „amperi“, koja je postavila standard modernih električnih automobila u 2011, nova „ampera-e“ kombinuje inovativnu električnu mobilnost s najsavremenijom povezanošću i uzbudljivom dinamikom u vožnji.

Jedinstvene i kompaktne proporcije „ampere-e“ vođene su spljoštenim pakovanjem baterija ugrađenim ispod unutrašnje strane poda. Efikasno pakovanje ovih baterija takođe omogućava prostranu unutrašnjost za čak pet putnika i prtljažnik koji može da se poredi sa onima u klasi kompaktnih automobila.

„Ampera-e“ takođe će ponuditi već nagrađivan sistem „Opel OnStar“.

 

Pratite Kurir na VIBERU:
http://chats.viber.com/kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...