(VIDEO) POGLEDAJTE ŠPIJUNSKI SNIMAK: Paranoični otac prati ćerku u školu dronom!
Foto: YTPS

Soko zove orla

(VIDEO) POGLEDAJTE ŠPIJUNSKI SNIMAK: Paranoični otac prati ćerku u školu dronom!

Ludi svet -
Zabrinuti otac je priznao da mu nije bilo lako kada je njegova osmogodišnja ćerka zahtevala da sama ide peške u školu, tako da je ubrzo smislio način da uvek može da je proveri

Kris Arli je smislio jedinstveni način da bude siguran da je njegova ćerka uvek bezbedna! On je jednostavno svugde prati dronom. Inače je vlasnik kompanije koja se bavi video produkcijom u Tenesiju, tako da je iskoristio postojeća sredstva da napravi uređaj kojim može olakšano da prati kretanje svoje ćerke.

Zabrinuti otac je priznao da mu nije bilo lako kada je njegova osmogodišnja ćerka zahtevala da sama ide peške u školu, tako da je ubrzo smislio način da uvek može da je proveri! Jedino na ovaj način je mogao da se opusti i ne bude pod stalnom tenzijom, a to podrazumeva letelicu koja konstantno leti iznad glave njegove ćerke. Nadzor prekida tek nakon što je uveren da je ušla u školu. Njegova ćerka isprva nije ni znala da je pod konstantnim video nadzorom, ali kada je saznala, priznala je da je to ipak “kul” ideja!

http://www.youtube.com/watch?v=HlcxJo24hkY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track