(FOTO) BAKA SA TRBUŠNJACIMA: Njoj uopšte ne veruju da ima 58 godina

Mladolika

(FOTO) BAKA SA TRBUŠNJACIMA: Njoj uopšte ne veruju da ima 58 godina

Žena -
Britanka Stefani Arnot, iako već u godinama, izgleda iznenađujuće dobro za svoje godine

Stefani Arnot ima 58 godina, ali i zategnuto telo koje deluje mnogo mlađe.

Gospođa Arnot živi sa suprugom u Kentu i za sebe kaže da ima lice i telo 35-godišnjakinje, a da za svoj sjajan izgled može da zahvali samo prirodi i dobrim genima.

Ona ima ćerku i unuku. Iako bi mnogi pomislili da ova baka svakodnevno vežba i drži dijete, ovo zapravo uopšte nije tačno, jer se Stefani nikada nije bavila sportom.

"Moj bivši suprug bio je strašno ljubomoran i nije uživao u mojoj lepoti. Ljutio se kada bi mi neko prišao i dao mi kompliment. Ali moj sadašnji suprug je sasvim drugačiji", rekla je.

Kako kaže, jednom prilikom se jedan mladić popeo kroz terasu i pokucao joj na prozor. Kada mu je otvorila da ga pita šta radi, on je samo rekao da je očaran njenom lepotom i da bi voleo da je izvede na večeru.

"Dešavalo se da hodam ulicom i bukvalno izazovem sudar jer bi vozači gledali u moje telo" kaže Stefani koja je očigledno puna samopouzdanja. Gospođa Arnot priznala je da je potajno oduvek želela da bude model, a prošle godine se konačno odvažila i obišla nekoliko agencija.

Iako su svi, kako kaže, bili očarani njenim izgledom, pogotovo kada su videli njene „neobrađene fotografije”, ona nije želela da pristane na njihov predlog da bude stariji model.

"Ja to ne želim. Previše sam mlada i izgledam fantastično za svoje godine. Moje vreme tek dolazi", zaključuje Stefani.

(Dejli Mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track