VRDNIK RESIDENCE, VAŠA PRIRODNA OAZA BLIZU GRADA: Otkrijte skriveni raj nadomak Beograda, ušuškan u zagrljaju Fruške gore
Foto: Promo

VRDNIK RESIDENCE, VAŠA PRIRODNA OAZA BLIZU GRADA: Otkrijte skriveni raj nadomak Beograda, ušuškan u zagrljaju Fruške gore

Zabava -

Nedaleko od Beograda i Novog Sada, Vrdnik Residence pruža prirodnu oazu u samom Nacionalnom parku Fruška gora. Ovaj turistički dragulj okružen je vinogradima, voćnjacima i šumama, nudeći izvanredan kvalitet stanovanja uz mir, tišinu i čist vazduh.

Relaksacija uma i tela

Smešten u srcu vazdušne banje, Vrdnik Residence je vaša izabrana destinacija za život u skladu s prirodom. Ovo šumovito okruženje ima karakterističnu mikroklimu, privlačeći sve veći broj turista i stanovnika koji teže ovakvom načinu života. Ukoliko želite život bez gradske buke, zagađenja i industrijskih postrojenja, a da istovremeno budete u dodiru sa prirodom u okruženju koje vam pruža priliku za potpunu relaksaciju uma i tela, onda je Vrdnik Residence vaš izbor. Uz to, probijanjem tunela “Iriški venac” udaljenost do Novog Sada biće znatno skraćena, što je dodatni benefit, jer možete imati privilegiju da živite u Nacionalnom parku, a radite u gradu.

Vrdnik Residence
foto: Promo

Termalne vode – izvor blagostanja

Blagotvorni klimatski uslovi na Fruškoj gori pogoduju uspešnom uzgoju raznih biljnih kultura, posebno voća i vinove loze, čija tradicija seže duboko u prošlost.

Možda niste znali, ali Fruška gora je poznata i po svojim termalnim vodama koje izbijaju iz zemlje sa visokom temperaturom, pa je tako raspon toplote termalnih voda na Fruškoj gori od 35°C do 65°C. Sadrži minerale poput sumpora, magnezijuma, kalcijuma, koji su korisni za zdravlje i opuštanje i poznati po svojim terapeutskim svojstvima. Termalne vode na Fruškoj gori nisu samo prirodni resurs, već i dragocen izvor zdravlja, relaksacije i blagostanja za one koji ih koriste u svrhu rekreacije, wellnessa i medicinskih tretmana.

Vrdnik Residence
foto: Promo

Na raspolaganju i mini-spa

Vrdnik Residence, uz svoje udobne i komforne stambene jedinice, nudi predivan pogled na šumoviti krajolik Fruške gore, stvarajući jedinstvenu atmosferu koja očarava svakog posetioca.

Vrdnik Residence
foto: Promo

Projekat Vrdnik Residence, započet u novembru 2023. izgradnjom stambenih jedinica u samom srcu Vrdnika, nalazi se na svega 180 m od Olimpijskog bazena u kompleksu Zavoda za rehabilitaciju Termal, a na manje od 1 km od Hotela Fruške Terme. Izgradnja objekta napreduje shodno planu, a završetak radova je planiran 31. 12. 2024. Prate se povoljni vremenski uslovi, nudeći perspektivu udobnog i kvalitetnog stanovanja. U tom smislu, potpisani su ugovori sa renomiranim proizvođačima kvalitetne stolarije, sigurnosnih vrata, parketa, keramike, sanitarija, a u objektu će se nalaziti i zona za opuštanje - mini spa centar.

U okviru projekta, dostupni su dvosobni i trosobni stanovi čije kvadrature variraju od 41 m² do 58 m². Svi stanovi imaju privilegirani pogled na šumoviti pejzaž Fruške gore, pružajući svojim stanarima miran i udoban dom u srcu prirode.

1 / 8 Foto: Promo

Ostvarite svoj san o životu u vazdušnoj banji - dobrodošli u Vrdnik Residence!

  • Za sve zainteresovane kupce do kraja maja obezbeđen je popust.
  • Sve informacije možete dobiti na 065 /55 35 065 ili putem mejla: info@vrdnikresidence.rs

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track