KILOGRAMI, ZBOGOM ZAUVEK: Naučnici izmislili električnu pilulu za mršavljenje
Foto: Printskrin

Jednostavno za korišćenje

KILOGRAMI, ZBOGOM ZAUVEK: Naučnici izmislili električnu pilulu za mršavljenje

Žena -
Bežični daljinski upravljač koji je kompatibilan sa iOS i Android uređajima, šalje elektronske stimulacije na digestivni trakt kako bi ugušio apetit

Električna pilula za mršavljenje je novo otkriće koje omogućava ljudima da uživaju u obroku bez rizika od prejedanja i posledica koje slede.

Izrael je pokrenuo ovu malu revoluciju u medicinskoj oblasti. Kapsula koristi spoljašnji magnet i pozicionirana je na mestu koje će najviše imati uticaja na stomak.

Bežični daljinski upravljač koji je kompatibilan sa iOS i Android uređajima, šalje elektronske stimulacije na digestivni trakt kako bi ugušio apetit.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

Ona funkcioniše u periodu od oko tri sedmice do trenutka kada se dezintegriše i bude izbačena iz tela.Tada pacijent treba da proguta sledeću pilulu kako bi se proces nastavio. MelKep je patentirala Kancelarija SAD za patente iz tehnologije u junu 2014. godine.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

Istraživači tvrde da će ovo biti isplativo rešenje koje je jednostavno za korišćenje i koje može da poboljša kvalitet života milionima gojaznih osoba.

Pogledajte video:

http://www.youtube.com/watch?v=Y0P3bZ4Huw0
MedIndia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track