MUŽ JE VARAO S NAJBOLJOM DRUGARICOM: Pitala me da budem kuma njenoj ćerki, a onda sam saznala...
Foto: Mirror

Šokantna ispovest

MUŽ JE VARAO S NAJBOLJOM DRUGARICOM: Pitala me da budem kuma njenoj ćerki, a onda sam saznala...

Žena -
Bila sam u stabilnom braku. Volela sam supruga i nikada nisam pomislila da će moja životna priča ići u smeru kojim je zapravo pošla, priča šokirana Dajen

Nakon što je osam godina provela u solo vodama, Dajen Varndel (51) iz britanskog Eseksa putem interneta je upoznala svoju srodnu dušu Vejna (48) s kojim se 2008. godine venčala na maloj, ali jako romantičnoj ceremoniji, a potom i rodila njihova dva sina.

"Bila sam u stabilnom braku. Volela sam supruga i nikada nisam pomislila da će moja životna priča ići u smeru kojim je zapravo pošla", priča šokirana supruga.

A neželjenim smerom, naime, njena bračna idila krenula je nakon što je dobronamerna Dajen upoznala upola mlađu Lien Pridis (28) s kojom se sprijateljila i koju je gledala kao svoju ćerku.

"Svako veče smo se viđale. Ona mi je dolazila u posetu i provodile bismo sate zajedno, razgovarajući o svemu, započinje svoju priču Dajen i dodaje kako bi u to vreme njen suprug uvek izašao i ostavljao ih da uživaju u svojim malim ženskim razgovorima.

"Njih dvoje nikada nisu razgovarali. Osim kada bi zajedno izašli na trem da popuše cigaretu. Moram priznati da sam se uvek pitala da li tada flertuju. Međutim, nisam želela time da se zamaram", nastavlja svoju priču ova majka dvojice sinova.

"Nakon nekog vremena, Lien mi se poverila da je upoznala predivnog muškarca i da su u vezi. Da se jako vole i planiraju venčanje. Bilo mi je veoma neobično što ga još uvek nisam upoznala. Međutim, kako mi je objasnila da radi do kasno i da nema vremena za druženje, više nisam navaljivala", ispričala je Dajen i dodala kako je dodatni šok usledio nakon otkrića da je njena prijateljica - trudna.

Pošto se Dajen osećala kao majčinska figura, veoma je saosećala i bila slomljena nakon otkrića da je muškarac i otac Lieninog budućeg deteta napustio i nju i dete.

"Bila sam polaskana poverenjem koje mi je iskazala pozvavši me da budem kuma njenoj ćerki koja je bila predivna. Suprug i ja smo rado odlazili u posetu i čuvali malenu devojčicu kao da je naša", priča Dajen i dodaje koliki šok je usledio nakon što je otkrila da dete i jeste njegovo!

"Jednog dana suprug mi je rekao strašnu vest i rekao da pakuje svoje stvari i da odlazi jer više nije srećan u braku sa mnom. Bila sam slomljena.

Ali, prava neverica usledila je nakon što je Dajen primila telefonski poziv u kojoj joj je nepoznati ženski glas otkrio kako njen suprug i najbolja prijateljica Lien stanuju zajedno i da je njeno kumče - zapravo dete njenog supruga.

"Bila sam razočarana i u neverici! Kako je moguće da su mi dvoje ljudi kojima sam najviše verovala to učinili. Stanuju zajedno i sada mi se sigurno smeju iza leđa", priča Dajen kroz suze, jecajući i dodajući kako suprugu neće dati razvod i priuštiti im to zadovoljstvo da bezbrižno uživaju u svojoj ljubavnoj idili.

"Videla sam neki dan Lien na ulici i na licu joj se videlo da je u tom trenutku poželela da je proguta zemlja", zaključila je za kraj Dajen.

Vejn je potvrdio da je malena devojčica njegova ćerka i dodao da ne želi o tome više da priča, dok je Lien odbila da da bilo kakav komentar.

(Mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track