PODELILA JE FOTOGRAFIJU SVOJIH NOGU SA OVOM PORUKOM: Šta kaže? Prilično poražavajuće
Foto: Tumblr

PODELILA JE FOTOGRAFIJU SVOJIH NOGU SA OVOM PORUKOM: Šta kaže? Prilično poražavajuće

Žena -

Ljudima koji se bore sa svojim mentalnim zdravljem često se govori da im je jedina opcija intenzivna terapija ili zastrašujuće jaki lekovi.

Ipak, ovo nije jedini izlaz iz tame i za jednu mladu ženu, sve što je potrebno je malo kreativnosti u kombinaciji sa pozitivnim razmišljanjem.Mlada devojka nedavno je postovala ove fotografije na Tumblr. U početku ljudi nisu znali da je ovo tetovaža ili neka bolest kože.

foto: Tumblr
foto: Tumblr

Istina iza ovih slika će vas šokirati.

foto: Tumblr
foto: Tumblr

1 od 5 žena i 1 od 7 muškaraca imaju neki oblik problema povređivanja sebe, to obično počne u njihovom tinejdžerskom dobu. Ova mlada žena je sebe sekla, ali pronašla je bolje rešenje. ovo je napisala uz slike:"Moj terapeut mi je rekao da umesto sebe da povredim treba da nacrtam nešto lepo na mesto gde bih se isekla. ovo je rezultat. I funkcioniše, iskreno. Ako se borite sa samopovređivanjem stvarno vam ovo preporučujem (Koristite marker, a ne hemijsku jer hemijska olovka može da vas povredi!)""Ova tehnika mi je zaista pomogla. Naravno imala sam neke ispade u početku, ali već 92 dana sebe nisam povredila. nadam se da će ovo pomoći bar još nekoj osobi da se oporavi."Ova devojka je zaista inspiracija mnogima, nadamo se da će njena poruka pomoći drugima!(Boredom Therapy)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track