PROVERITE: Ovih 6 znakova otkrivaju da li ste vi srodne duše
Foto: Profimedia

LJUBAVNI SAVETI

PROVERITE: Ovih 6 znakova otkrivaju da li ste vi srodne duše

Žena -

Pažljivo čitajte, jer ste možda već u vezi sa osobom za ceo život!

Ukoliko se pronađete u narednim redovima, nemamo šta da dodamo, vi ste sreli svoju srodnu dušu, piše sajt Cosmopolitan.Ne postoji ništa što biste morali da krijete od njega.

Veza sa cenzurom je toliko stresna i konstantno ste u strahu da ne uradite pred njim nešto na šta bi on pomislio da je to odvratno ili čudno. Već je video da koristite donji deo kupaćeg kostima kao gaćice i vraćate neupotrebljenu kupu iz ruku nazad u bocu. Ne možete da učinite ništa pogrešno.Sve one stvari koje ste mrzeli na sebi, sada su stvari koje obožavate.

Ako vaš partner može da vas voli i kada se upozna sa vašim naglim promenama raspoloženja bez ikakvog razloga, možete i vi. I to je divno!Ne postoji situacija u kojoj vi ne možete da nađete način da se zabavljate.Bilo da ste oboje na čudnoj poslovnoj proslavi, ili svadbi nekog rođaka, vas dvoje ćete uvek naći način da se uklopite i dobro zabavite.

On vas tretira kao zvezdu.Vaše prijateljice pričaju o momcima koji se jako čudno ponašaju prema njima i kako im sve to smeta, a vama imponuje sve što čini vaš. Nema nikakve veze što ponekad imate razmirice ili što ponekad uradite nešto glupo. On vas i dalje tretira onako kako vi najviše volite zato što je on pravi za vas.Bez obzira koliko ste dugo zajedno on se i dalje raduje svakom novom susretu.To potpuno ima smisla ukoliko uzimate u obzir da ste jedan drugom najveći fanovi.Lepo je doživeti tako nešto, većina ljudi nikada neće biti u mogućnosti da obavije ruke oko negog koga toliko mnogo cene.Nikada nećete dovoditi u pitanje njegovu podrškuOn će uvek biti tu da vas podrži. Kako znate? Zato što nikada nećete morati da ga pitate da vas podrži sve stvari na kojima radite, on će to sam od sebe raditi. On je prva osoba spremna da pohvali vaša dostignuća i oseća se ponosno što ste njegova devojka i što je neko toliko neverovatan u vezi sa njim.

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:Bez brige: 5 znakova da je njemu i te kako stalo!Ne trudite se: 10 znakova da je on emocionalno nedostupanLjubavni horoskop za jul 2016. godinePažljivo slušajte: Ako čujete ovih 13 rečenica, on je definitivno PRAVI10 poruka zbog kojih će on baš ceo dan misliti o vama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track