ZABORAVITE SILIKONE I SMEŠKANJE: Evo kako da budete prava žena!
Foto: Shutterstock

Budite i vi najbolja!

ZABORAVITE SILIKONE I SMEŠKANJE: Evo kako da budete prava žena!

Žena -
Zaboravite na silikone, lažan ten, blentavo osmehivanje i držanje jezika 'za zubima'

Uticaj medija i modne industrije je kroz godine napravio pogrešnu percepciju ženskog izgleda i ponašanja tako da ni žene, a ni muškarci više ne znaju što je stvarnost, a što iluzija.

Zaboravite na silikone, lažan ten, blentavo osmehivanje i držanje jezika 'za zubima'.

Prave žene imaju obline.Prave žene imaju grudi koje se pomeraju kada plešu. Pravim ženama se otklanjaju dojke kada obole od raka.Prave žene imaju kožu i puls.Prave žene su grube. Ili nežne. Ili oboje.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Prave žene se bude u 5 ujutro da bi išle na trčanje.Prave žene se bude u podne jer su bile na žurki noć pre.Prave žene se brinu za svoje bližnje.Prave žene imaju 10 prstiju.Prave žene imaju 9 prstiju.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Prave žene imaju amputirane udove.Prave žene su u invalidskim kolicima.Prave žene vole seks.Prave žene čekaju do braka.Prave žene veruju u Boga.Prave žene veruju u nešto drugo ili ne .Prave žene vas mogu uništiti jednim pogledom.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Prave žene vole.Prave žene čitaju.Prave žene piju viski.Prave žene su lečene alkoholičarke.Prave žene idu na plastične operacije.Prave žene se ne šminkaju.Prave žene same odlučuju o tome šta ih čini 'pravima'.(Thought Catalog)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track